Tankar

Eilen vietettiin aivan upea kesäpäivä Tankarin majakkasaaressa joka sijaitsee tunnin lauttamatkan päästä Kokkolasta. Lautta lähti satamasta klo 10.00. Matkan aikana istuttiin auringonottokannella ihastelemassa maisemia ja ottamassa aurinkoa. Perillä sitten kierreltiin saarta ja katottiin vähän minkälainen paikka oli sillä kukaan meistä ei ollut käynyt sielä aikasemmin. Saarella oli myös pieni kahvila josta käytiin ostaa jätskit! Aurinko paisto koko päivän, joten oli ihana käydä kylmässä merivedessä aina vähän välein. Kerettiin olla saaressa neljä tuntia, joka oli ihan sopiva aika, ennen kun lautta lähti takaisin. 








Ihastuin totaalisesti tähän saareen, ja päätin että ei ollut viimeinen kerta kun sielä käyn!

Eikö näytäkin ihanan idylliseltä?



Crazy patterned pants

Heippa!
Ajattelin nyt tulla pikaisesti postaamaan parit asukuvat näin ennen kun meen nukkumaan. Huomenna on aikainen herätys, sillä klo 10.00 lähtee lautta kohti Tankkarin majakka saarta. Ollaan menossa sinne päiväreissulle perheen kanssa. Ajattelin ottaa kameran mukaan joten sieltä kuvia sitten huomenna illalla kun kotiudutaan.

Tänään oli taas tapahtumarikas (ja todella kuuma) päivä. Suunnattiin aamupäivällä Pietarsaareen, Jaakon päiville. Puolen tunnin automatkan jälkeen oltiin perillä ja valmiita lähteä kiertelemään pikku putiikkeja ja myyntikojuja. Kierreltiin siellä parisen tuntia ja käytiin kahvittelemassa kauppakadun varrella sijaitsevalla terassilla. Oli muuten aivan mielettömän kuuma istua siinä auringonpaisteessa kun lämpömittari näytti yli kolmeakymmentä astetta! Kotona sitten makasin takapihalla ottamassa aurinkoa ennen kun lähin ulos tapaamaan kavereita. Loppujenlopuks ihan kiva kesäpäivä takana! 




Blazer, pants and necklace: H&M, top: BERSHKA, shoes: TORY BURCH

Mitä tykkäsitte asusta? Miten ootte viettäneet näitä hellepäiviä?

Breakfast on the balcony

Heräsin jo puolitoista tuntia sitten enkä sen jälkeen saanut enään unta. Kauhean nälkäisenä suuntasin keittiöön ja väsäsin itselleni kunnon aamupalan. Otin puurokulhon ja teekupin mukaan parvekkeelle ja istuskelin siinä samalla kun selasin kaikki pakolliset sosialiset mediat läpi. 




Tänään oon sopinut treffit kaupungissa Cecilian kanssa. Tarkoituksena olis mennä lounaalle johonki kivaan kahvilaan. Katotaan mitä kekisitään! Jos ennen sitä kerkeis ottaa pari tuntia aurinkoa tuolla takapihalla. Vihdoin oon alkanut saada vähän rusketusta!

Mitä teillä on suunnitelmissa tälle päivälle?

Sunny sunday

Tällä hetkellä istun sängyllä suihkun raikkaana kirjottamassa tätä postausta. Oon ihan poikki ja kauhean väsynyt, vaikka en edes tiedä miksi...Aamupäivällä käytiin ruokakauppa reissulla ja samalla istahdettiin torille. Siinä syötiin juustosalaatit ja jätskit samalla kun nautittiin lämmöstä ja auringon paisteesta. Kotona lähdettiin äidin kanssa pienelle soutu-retkelle järven toisella puolella olevan saaren ympäri. Siinäkin sai ihan kivasti aurinkoa! 





Huomenna on todella aikainen herätys, nimittäin kello kuudelta. Olen lähdössä takaisin Kokkolaan viikoksi tapaamaan sukulaisia ja kavereita. Koko viikoksi on luvattu hyviä säitä, joten uskon että mulla on huippu viikko edessä! Nyt olis tarkoitus pakata kaikki kamat mitä tarvin mukaan ja mennä aikaisin nukkumaan. Katsotaan miten onnistuu... Jotenkin tuntuu aina yhtä vaikeelta toi pakkaaminen.





 
Blouse: OASAP.COM (link: here), pants: ZARA, ballerina flats: PRIMARK


Mitä suunnitelmia teillä on ensi viikoksi?

Catching up

Moikka!
Tänään on ollut erittäin tapahtumarikas päivä. Päivä lähti mukavasti käyntiin tennis peluulla auringon paisteessa. Oli tosi kiva päästä taas pitkästä aikaan pelaamaan oikeen kunnolla. Kerettiin pelata noin tunnin ennen kun käveltiin kaupan kautta kotiin. Kotona kävin nopeasti suihkussa ja laittauduin tapaamista varten. 





Roosa (link) on käymässä täällä Kuhmossa joten sovittiin jo eilen illalla kahvittelu-tapaaminen kahden aikaan Kuhmo-talolla. Etisttiin kiva pöytä ikkunan vierestä, järvi näköalalla ja tilattiin molemmille kahvit ja kakunpalaset. Istuttiin loppujen lopuksi lähes pari tuntia samalla kun juteltiin ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Kahvittelun jälkeen käveltiin järven rantaan ottamaan kuvia. Rannalla oli ylättävän paljon väkeä uimassa ja aurinkoa ottamassa! 




Illalla kävin vielä elokuvissa kaverin kanssa kattomassa Zac Efronin uusin leffa, Neighbors. Oli muuten todella hauska leffa jossa sai nauraa suunnilleen alusta loppuun :D Suosittelen!

Flower blouse & white blazer

Heippa! 
Tänään oli ihana nukkua pitkään. Tuntuu siltä että olis koko loman ollu menossa, ja nyt kun olen täällä kotona kaikki on paljon rauhallisempaa. Hyvän aamupalan jälkeen menin takasin pitkälleen ja katoin pari jaksoa Gossip Girliä. Taidan olla koukussa siihen sarjaan, taas...




Kolmelta olin sovinnut Roosan kanssa tapaaminen keskustassa. Sateen vuoksi päätettiin mennä kahvilaan. Oli tosi kiva nähdä taas kuukauden jälkeen, ja molemmilla oli paljon kerrottavaa. Istuttiin siinä hetken aikaan ja vaihdettiin kuulumisia ennen kun sain kyydin kotiin.
Kotona tehtiin herkullista ruokaa ja nautittiin ilta auringosta rantasaunalla. Sain jopa äitin mukaan ulos ottamaan musta asukuvat uudet vaatteet päällä. Illaks ei ole oikeestaan muita suunnitelmia. 





Blazer: SHEINSIDE (new, link: here), blouse: OASAP.COM (new, link: here), skirt: OASAP.COM (new, link: here) pants: GINA TRICOT, heels: STRADIVARIUS

Kuten huomaatte oon siirtänyt blogin tänne blogspotiin. Oon jo pitkään harkinnut sen siirtämistä ja tulin siihen päätökseen että tämä on parempi vaihtoehto. Toivon silti että jatkatte blogini seuraamista tulevaisuudessakin!


Miten teidän päivä on sujunut? Mitä tykkäsitte asusta?