A dressy outfit








Dress: ZARA, shoes & glasses: H&M, bag: LV

Heippa!
Viimepäivät on oikeestaan kulunut koulun- ja kavereitten kanssa olemisen merkeissä. Jos vielä huomisen neljän tunnin koulupäivän jaksaisi niin olisi ihana viikonloppu edessä! Miten musta tuntuu että viikot menee niin nopeesti...

Tänään, koulun jälkeen menin suoraan kotiin ja yhtäkkiä iski kauhea väsymys joten päätin ottaa parin tunnin päikkärit. Teki muuten hyvää, paitsi että tällä hetkellä ei kyllä väsytä yhtään... Illemmalla kävin ensimmäistä kertaa ihailemassa Hotelli Tornin upeita maisemia. Istuttiin sielä huipulla jonkin aikaa, ennen kun lähdettiin takasin kotiin päin.

Jos on jotain erityisiä postaus-toiveita niin kommentoikaa ihmeessä!

New pieces to my warderobe

Huh, pitkä kouluviikko taas takana ja onneksi pari vapaapäivää edessä. Tulin vähän aikaa sitten koulusta kotiin, ja kotona oli odottamassa paketti joka sisälsi kaksi uutta vaatekappaletta jotka olin tilannut pari viikkoa taaksepäin. Tilasin sheinsidelta ja olen tosi tyytyväinen! Vaatteet ovat ehkä hieman kesäisiä mutta ainakin tällä hetkellä tuolla ulkona tarkenee ihan hyvin.




Top: HERE (link), shorts: HERE (link)

Boyfriend jeans: OASAP.COM (link)

Mitä tykkäsit vaatekappaileista?

Weekend in the city

Heippa!
Eka viikonloppu takana koulun alkamisen jälkeen, ja teki muuten hyvää levätä pari päivää niin nyt taas jaksaa panostaa tulevalla viikolla. Viikonlopun suunnitelmat meni ihan uusiksi kun päätettiin myydä meidän weekend-festival liput. Jäi tottakai pikkasen harmittaa kun kaikki kaverit hehkutti kuinka kivaa sielä oli. No, jos sitä ens vuonna sitten menis!


Lauantaina nukuin pitkään ja kahdentoista aikaan lähin kävlemään Liisaan vastaan Kamppiin joka oli tulossa meille yöksi. Päätettin pyöriä kaikki pakolliset kaupat läpi ja käytiin kahvittelemassa Fazer Cafè:ssa. Tilasin caffe latten ja luultavasti parhaimman makuisen juustokakun palaisen mitä olen koskaan maistanut, suosittelen! Illemmalla käytiin vielä Vapianossa syömässä ja sen jälkeen tultiin suoraan meille kattomaan leffaa.


Tänään herätyskello soi jo puoli yhdeksältä sillä suunnitelmissa oli lähteä kohti hietsun kirpparia. Käveltiin meiltä sinne, ja vartin kävelymatkan jälkeen päästiin perille. Perillä katseltiin mitä kaikkea ihmisillä oli myytävänä, ja itsekin onnistuin tekemään hyviä löytöjä. 
Kirpparikierroksen jälkeen kävin vielä tapaamassa kaveria jonka kanssa käveltiin ympäri Helsingin keskustaa ja käytiin Tuomiokirkolla ottmassa kuvia.


Blazer: H&M, top: OASAP.COM, jeans: ZARA, bag: LV, watch: MARC JACOBS, heels: NLY

Huomenna olis taas paluu arkeen ja taidankin mennä aikasin nukkumaan, sillä huomenna näyttää olevan pitkä koulupäivä luvassa...

Cafe Engel & shopping

Mistä sitä alottais kertomaan kuulumisia... Musta ei ole taas vähään aikaan kuulunut mitään täällä blogin puolella, ja pahoittelen sitä todella paljon. Olen monta kertaa aikonut istua alas väsäämään postausta mutta sitten se on vain jäänyt. 



Aika paljon suuria muutoksia on tapahtunut viime kerrasta kuten osa teistä jo varmaan tietääkin kirjoittelen tätä postausta uudesta kodista Helsingin Töölöstä. Tultiin eilen illalla tänne muuttokuorman kanssa ja siihen se ilta menikin kamoja laitellessa. Olen kyllä todella innoissani tästä asiasta, ja uskon että tästä seuraa paljon hyvää!




Aamulla kun heräsimme päätettin nopean laittautumisen jälkeen kävellä Senaatintorille sijaitsevalle Cafè Engeliin syömään aamupalaa. Nautittiin herkulliset aamupalat ranskalais-tyyliin ennen kun lähdettiin pienelle ostos kierrokselle Esplanadille. Sieltä lähtikin aika yllättäen pitkään toivottu ostos mukaan kotiin. Ruskean kassin sisällöstä sitte myöhemmin kuvaa!