French breakfast




Takaisinheitto siihen kun oltiin äitin kanssa nauttimassa aamupalasta Café Engelissä.

Huomenta. Viimeisiä hetkiä viedään täällä Norjassa. Suunnataan tunnin päästä kentälle ja aloitin vasta hetki sitten pakkaamisen, miten siinä aina käy niin? Halusin kuitenki postata vähän kuulumisia.
Ihastuin ihan uudestaan tähän maahan, ja alan olemaan enemmän kuin varma että muutan joku kaunis päivä takaisin! Katsotaan miten käy... Aina vähän haikeat fiilikset kun palaa "lomalta" kotiin, mutta onneksi on kaikkea muutakin kivaa suunnitelmissa!
Onneksi ei ole pitkä lento edessä, ja välilaskulla Kööpenhaminassa aika menee nopeesti. Kerkeen vielä tehdä viimeiset ostokset sielä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan olen perillä seitsemän aikaan, ja sen jälkeen suuntaan suoraan kotiin. Huomenna paluu arkeen ja takaisin koulupenkille. Ei kyllä yhtään innosta...

Miten teidän viikonloppu on sujunut?

Q&A-answers

Valitsin sopivan määrän kysymyksiä joihin myös vastasin. En ole jakanut kysymyksiä eri kategorioihin, sillä olen oikeestaan liian laiska...hups! Loput kysymykset tulee as soon as possible.


Onko perheesi mielestäsi rikas? Saatko kuukausirahaa tms. Paljonko?
- Perheeni raha asioista en tule missään nimessä puhumaan, varsinkaan blogissa. Kyllä, saan kuukaisirahaa. 

Miten hoidat sun hiuksia?
- Tätä kysymystä on kysytty ihan älyttömän paljon! Hoidan hiuksia niin että käytän hyvänlaatusia tuotteita Moroccan Oililta. Pesen hiukset joka toinen-kolmas päivä, ja tärkeintä on se että syön suht. terveellisesti ja koitan juoda tarpeeksi vettä päivän aikana. En myöskään suorista/kiharra hiuksia kovin usein.

 Miten oot saanu näkyvyyttä sun blogille? Oliko vaikeaa aluksi saada lukijoita?
- Jaan blogipostauksiani eri sosialisissa meidoissa ja koitan kommentoida muitten blogeja, sillä tavalla ihmiset löytää blogini!

Miten oot päässy yhteistyöhön esim todiefor:n kanssa? Ja miten esim sut kutsittiin sinne pähkinäkouluun ja miks ne lähettää joskus sulle suklaata? Oootko niidenki kanssa yhteistyössä vai häh?
- Todiefor.com oli löytänyt instagramaini ja sitä kautta sitten toivoi tehdä yhteistyötä kanssani. Olen myös Cloetan kanssa yhteistyössä, sitä kautta pääsin pähkinäkouluun.

Minkälaiset bootsit ostit??? (Kuva)
- Näkyy edellisessä postauksessa, täällä.

Mistä ostat yleensä vaatteesi?
- Vaihtelee paljon, ja riippuu siitä mitä haen. Lempivaatekaupat on mm. Zara ja Massimo Dutti.


Onko sulla suunnitelmia tulevaisuudelle? Mm. Ammatti haavetta tai maata/kaupunkia jossa haluaisit asua?
-Olen harkinnut jonkin alan lääkäriä , esim. hammaslääkäri, sillä opiskelu kiinnosta mua! Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan käyn lukion loppuun Helsingissä, ja lähden ehkä jopa vaihtoon vuodeksi. Lukion jälkeen kiinnostaisi vaikka mikä! En usko että tulen pysymään yhdessä paikassa, joten esim. joku isompi kaupunki Norjassa kiinnostaisi opiskelujen kannalta. Kaukainen unelma olisi myös elää bloggaamisella...

Lempiblogit?
- Luen erittäin paljon norjalaisia ja ruotsalaisia blogeja, en niinkään monta suomalaista blogia. Lempparit on: Alexa Dagmar, Linda Juhola, Lovisa Barkman, Kissies, Sophie Elise ja Andrea Badendyck


Monta kertaa vuodessa matkustelet?
- Vaihtelee vuodesta toiseen. Tänä vuona ollaan matkusteltu ihan reippaasti. Alkuvoudesta matkusteltii joka kuukausi, ja uusia matkoja on luvassa. Rakastan matkustelua

Lempi juoma starbucksilta? :D
- Vaikee valita! Kesällä raikkaat refresha juomat maistuu, tai caramel frappucino. Talvella taas esim. toffee nut latte.

Missä vaiheessa opiskelusi ovat (peruskoulu vai lukio?)
- Käyn tällä hetkellä viimestä vuotta peruskoulua.


 Kysykää ihmeessä lisää, jos on jotain mielenpäällä! Too be continued...

Casual sunday







Cardigan: Bikbok by Lene Orvik, blouse: Massimo Dutti, jeans: Dr. Denim, scarf: Acne, boots: Din Sko

Pitkäsä aikaa vähän päivän-asu kuvia. Päälläni näätte uuden neuleeni, jonka bloggaaja Lene Orvik on suunnitellut, sekä uudet bootsit. Todella tyytyväinen molempiin ostoksiini!
Tänään sain pitkästä aikaa nukkuttua pitkään, ja löhöilinkin puolet päivästä sohvalla samalla kun katoin sarjoja. Iltapäivällä lähdettiin ajelulle katsomaan vähän paikkoja Bergenin ulkopuolelle. Aurinko on paistanut koko päivän niin oli mukava ihastella norjalaisia maisemia! Päivän päätteeksi kiivettiin Stoltzenille.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille

My kind of Saturday




Huh, puolessa välissä viikonloppua mennään joka tuttuun tapaan on mennyt hujauksessa! Tänään oli aikainen herätys sillä luvassa oli serkun jalkapallopeli (voitto tuli!), jonka jälkeen käytiin lounaalla ihan upouudessa ostarissa joka avattiin Bergenin ulkopuolelle torstaina.
Lounaan jälkeen käytiin parissa kaupassa katsomassa mitä oli tarjolla, ja itse nappasin mukaan täydelliset mustat nahka-bootsit jotka oli kaikenlisäksi alennuksessa.
Nyt illalla lähdettiin ulkoilemaan Stoltzen:ille, joka on vuori jota kiivetään kivirappusia pitkin. Kun päästiin (vihdoin) huipulle avautui mahtavat maisemat joita kerettiin ihastella ennen kun tuli pimeetä. Nyt voi mennä pitkälle hyvällä itsetunnolla!

MUISTAKAA KYSYMYSPOSTAUS JOKA LÖYTYY EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

Q&A

Nyt oliis kysymyspostauksen aika! En ole tehnyt sellasta ennen, joten ajattelin että olisi kiva tehdä se nyt. Jos on jotain kysyttävää, ja haluatte oppia tuntemaan mut paremmin: kysykää ihmeessä! Vastaan kirjallisesti sitten kun on tullut sopiva määrä kysymyksiä.

ASK ME ANYTHING YOU WANT DOWN BELOW

After work







Tänään soi herätys kello puoli kahdeksalta ja puoli yhdeksän alko työt. Kuusi tuntia meni tosi nopeasti kun oli paljon tekemistä! Töitten jälkeen suuntasimme keskustaan. Keskustassa käytiin parit kaupat läpi, mm. ihailemassa laukkuja. Tällä kertaa ei kuitenkaan lähtenyt mitään mukaan. 
Pyöriskelyn jälkeen mentiin Starbucksiin syömään pienen "välipalan". Tuli muuten joulufiilis samalla hetkellä kun astuin kahvilan sisälle. Niin ihanan tunnelmallista! Maistoin uutuus joulumakua: toffee nut latte, herkkua.

42 DAYS UNTIL CHRISTMAS

Onko teillä ollut jo joulufiilistä?

Instagram lately

Ihana päivällinen Vapianossa parhaassa seurassa // syksyinen #ootd // Ravintola Sipulissa Pähkinäkoulussa (lue lisää: TÄSTÄ)

Hotelli Tornin maisemat, huikeet! // Brunssi Cafè Engelissä // #ootd

Piristää ihanasti päivää kun tulee suklaata postissa // #selfie // Kahvilla kaverin kanssa juhlistamassa sitä että rankka kouluviikko on ohi

Vähän maisemia Budapestistä jossa vierailin keväällä // Kävin maistaa Starbuckissa uutta jouluisaa juomaa: toffee nut latte, suosittelen! // Odottelua lentokentällä -> Bergen

INSTAGRAM: @JULIAFFS

En ole kummemmin kerennyt päivitellä siitä että missä sitä mennään. No, tällä hetkellä mennään Norjassa, Bergenissä. Tulin tänne jo perjantaina ja tässä välissä on tapahtunut vaikka mitä. Olen pää-asiassa töissä (TET) täällä kaksi viikkoa eteenpäin, ja asun sukulaisilla. 
Oon töissä hammaslääkäriklinikalla ja siellä toimin assistenttina, eli teen vähän kaikenlaista. Siivoilen, putsaan kaikkia välineitä käytön jälkeen, laitan tarvittavat tavarat esille seuraavaa potilasta varten jne. Ihan mielenkiintoista hommaa :D. 
Syy siihen miksi jaan vanhoja instagram kuvia on työt. En ole kerennyt tehdä kauheesti muuta mistä voisin ottaa kuvia ja väsätä postausta. Eilen pääsin vasta ilta yhdeksältä kotiin, eli ei sen jälkeen jaksa tehdä oikeen mitään. Huomenna kuiteskin näyttää siltä että kerkeisin käydä vähän kaupungilla pyörimässä, joten palaillaan!

Mitäs teille kuuluu? Onko mitään erityisiä postausideoita?


Pähkinäkoulu


Ajattelin tehdä postauksen tapahtumasta johon osallistun pari viikkoa sitten.  Sain kutsun tapahtumaan jonka Cloetta järjesti pari viikkoa taaksepäin. Tapahtuman ideana oli tutustua uuteen brändiin nimeltä Nutisal, joka tulee sanoista nut is all. Itse brändi on ollut olemassa jo monta vuotta, mutta Suomessa se on aikalailla uusi tulokas.



Tapahtuma järjestettiin Katajannokalla Ravintola Sipulissa Pommern-kabinetissa. Kun saavuimme paikan päälle saatiin tervetulias kuoharit ja löydettiin paikat pöydän äärestä. Tarjoilija toi hetken päästä pientä (ja erittäin herkullista) purtavaa jota nautittiin samalla kun keskusteltiin keskenään. 


Ruokailun jälkeen oli aika kuulla Cloetan uudesta maahantuoti tuotteesta: pähkinöistä! Nutisal on brändi joka oli itselleni aivan tuntematon ennen pähkinäkoulua, joten oli kiva oppia uusista tuotteista Nutisalin asiantuntijalta Tiia Nykäseltä.


Pinetä infoa Nutisalin pähkinöistä:
Ruokakaupoista saa isoja pusseja (175g) ja pienempiä pusseja (85g), jotka sopii erittäin hyvin ottaa mukaan välipalaksi. Nutisalin pähkinät eroavat muista kuivapaahdon takia, joka tarkottaa sitä että pähkinöitten valmistamiseen ei ole käytetty ylimääräistä öljyä. Pähkinöitä saa eri makuisina.

"Kuivapaahto on yli 500 vuotta vanha pähkinöiden valmistusmenetelmä. Siinä pähkinät paahdetaan avotulella ilman öljyä. Tämä tekee Nutisal-pähkinöistä ainutlaatuisia ja erottaa ne muista markkinoilla oelvista tuotteista. Kuivapaahdon avulla pähkinöistä tulee rapeita ja niiden herkullinen ominaismaku korostuu."


Ilta oli kerrassaan upea ja mielenkiintoinen. Opin pähkinöistä paljon uutta ja olenkin siitä lähtien lähestulkoon joka päivä kantanut pähkinä-pussia laukunpohjalla hätätilannetta varten. Täydellinen välipala!

Haluan vielä kiittää Cloettaa upeasta illasta ja hyvästä seurasta!