Late christmas gift



Uutukainen! Vihdoin sain uuden puhelimen, eli iPhone 6. Oon tykännyt kyllä tähän mennessä erittäin paljon, vaikka joudun totuttelemaan tähän kokoon. Entinen puhelini oli iPhone 5 ja niitten välillä on aikalailla kokoeroa.
Tänään juhlitaan uutta vuotta, ja kaverini Kokkolasta tuli tänään meille pariksi päiväksi joten koitetaan keksiä jotain kivaa illaksi! Käytiin jo päivällä kiertelemässä kauppoja ja kierroksen päätteeksi eksyttiin Sokoksen katolle nauttimaan jälkkäristä. Oli muuten aivan ihana paikka, ja upea näköala. Suosittelen! 

Hyvää uuttavuotta kaikille

Mikä puhelin teillä on?

Instagram lately #2

Käytiin Auroran (blogin linkki) kanssa kuvailemassa tuomiokirkolla kahvittelu-hetken jälkeen // Joulukoristeita kaupungilla

Jouluisa toffee nut latte starbucksilta piristi kummasti kylmänä päivänä // Kävin ihastelemassa Nikolai Babitzinin koruja Isossa Omenassa // #ootd

Ei ole kunnon sunnuntaita ilman kotona laiskottelua // @detoxskinnyherbtea // Uudet kynnet

Syksyinen kuva #tb // Aivan ihana joululahja NDC:ltä // Joulumarkkinat Tallinnan vanhassa kaupungissa

Lisää joulutunnelmaa Tallinnasta // Aivan täydellinen paketti // #jouluselfie

INSTAGRAM: @JULIAFFS

Heippa! Tällä kertaa tulin päivittelemään instagram-kuvien kera. Viime aikoina ei ole tullut kuvattua kameralla niin useasti kun toivoisin, ja siksi on kätevää että puhelimellakin saa laadukkaita kuvia. Puhelinta on sitäpaitsi kätevämpi kantaa mukana, ja sen takia tuleekin useammin kuvattua puhelimella arjessa.
En voi tajuta kuinka nopeasti koko joululoma on mennyt ja huomenna vietetään jo uudenvuodenaattoa! Ei ole vielä mitään varmoja suunnitelmia huomiselle, mutta aivan varmasti keksitään kavereitten kanssa jokin kiva tapa toivottaa vuosi 2015 tervetulleiksi.

Mitä suunnitelmia teillä on uudenvuodenaatoksi?

Casually black & white




Coat: Carla F, shirt Oasap.com (link: HERE), jeans: Dr. Denim, boots: Dinsko, scarf: Holzweiler

Heippa! Tulin päivittelemän vähän kuulumisa täältä Helsingistä. Joulu tuli ja meni, tuntuu niin epätodelliselta kuinka nopeasti päivät hurahtaa. Oon kuitenkin kerennyt nauttia lomasta täysillä, vaikka itse jouloun vietto ei nappaa enään samalla tavalla kun ennen...
Käytiin maanantaina isommalla porukalla päiväseltään Tallinnanssa ihastelemassa joulumarkkinoita. Syötiin hyvin, ja kierreltiin kauppoja. Löysin pari kivaa juttua itselleni, ja viimeiset joululahjat tuli hankittua.
Itse aattona syötiin kotosalla ja avattiin lahjoja ennen kun suunnattiin Hyvinkäälle joulukirkkoon. Tämän jälkeen mentiin sukulaisille yökylään.

Miten teidän joulu on sujunut?

Nelly wanties

Voluspa candles (link), black dress (link), sparkle dress (link), high heels (link), white blouse (link), black cardigan (link), fashion bralette set (link)

Heippa! Halusin vaan tulla antamaan elonmerkin. Blogin puolella on ollut erittäin hiljaista ja syy siihen on että minulla ei ole toimivaa kameraa käytössa... Mutta joulupukille on tiedotettu asiasta, joten katsotaan miten käy ;) Siihen mennessä en tule postailemaan tiheään tahtiin, toivottavasti ymmärrätte ja hyvää joulun odotusta kaikille 

// Postaus sisältää mainoslinkkejä

Nothing to deliver

Mun on pakko tulla purkaa mun vihaa talven pimeyttä kohtaan... Syy siihen miksi blogi (ja instagram) on ollut lähestulkoon kuollut viimeaikoina on siis tää inhottava pimeys.  Itse tykkään valoisista ja hyvänlaatusista kuvista, ja niin perfektionisti kun olen en halua julkasta kuvia joihin en itse ole tyytyäinen. 
Sosiaalisia medioita on niin vaikea ylläpitää tähän aikaan vuodesta kun suurin osa ajasta kuluu koulussa, ja kun iltapäivällä pääsee kotiin koulusta on pimeetä=kuvia ei voi ottaa.
Toki viikonloppusin kerkeis tehä vaikka mitä valoisaan aikaan, ja koitanki kantaa kameraa mukana silloin jotta saisin edes jonkinlaista matskua blogiin&instagramiin. 
Kaiken lisäksi kamera jolla otan kuvia alkaa olemaan jo pari-kolme vuotta vanha, ja koen että kyseinen kamera ei ole sitä luokkaa mitä haluaisin, siksi alan metsästää uutta kameraa jolla saisi hyvänlaatuisia kuvia ja olisi helppo kantaa mukana. 
Koitan kuitenkin parhaani päivittää sosiaaliasia medioita niin usein kun mahdollista, joten have a little patience. Valoisemmat ajat ovat tulossa, ja sillon pystyn päivitellä niin usein, ja hyvin, kun haluaisin.

Onko teillä mitään vinkkejä siihen minkä kameran hankkisin itselleni?