Simply elegant





Coat, blouse & shoes: Zara, jeans: Dr. Denim, bag: Louis Vuitton

Viimeviikonloppuna käytiin Auroran kanssa ottamassa asukuvat ennen Adtractionin tapahtumaa, mutta en koskaan muistanut julkaista kuvia täällä blogin puolella. Nyt oli sitten täydellinen hetki tulla julkaisemaan nämä kuvat, sillä makoilen parhaimmillaan kuumeessa sängyn pohjalla. Torstaina olisi suunnitelmissa lähteä Keski-Suomeen viettämään pääsiäistä, joten toivon että ehdin parantua siihen mennessä. Jatkan lepäämistä, ja palaillaan mahdollisimman pian

Näin että jokunen kyseli uutta Q&A-postausta, joten ajattelin kysyä jos teitä kiinnostaisi sellainen? Jos joo, käynnistän sen tämän viikon aikana!

Mitä tykkäsit asusta? Miten viikonloppusi sujui?

Sheinside wanties


1. HERE (link), 2. HERE (link), 3. HERE (link), 4. HERE (link), 5. HERE (link) 6. HERE (link), 7. HERE (link)

Löysin taas tuttuun tapaan Sheinsidelta vaikka ja mitä! Mulla on tällä hetkellä pieni "vaatekaapin-uudistus" käynnissä ja uskon että kotiutan kyseiseltä nettikaupalta pari juttua. Käykää tsekkaamassa heidän laaja valikoimansa täältä. Saat ensimmäisestä tilauksesta 30% kun käytät koodia: SHE30.

New in from eyecandy-wear

// tuote saatu yhteistyön kautta



Zip cardigan: eyecandy-wear.com (directlink: HERE)

Hei! Tiistaissa mennään, ja tänään on ollut tosi tapahtumarikas päivä. Koulun jälkeen suuntasin kesksutaan syömään iskän kanssa. Syötiin lounas kiilassa ja ruokailun jälkeen pyörittiin kaupoissa. Löysin yllättävän paljon, ja oon todella tyytyväinen ostoksiin! Käytiin vielä päivän päätteeksi kahvilla. 

Kävin myös aikaisemmin postissa hakemassa paketin joka sisälsi todella kivan neuleen. Tykkään siitä todella paljon, ja uskon että tulen yhdistämään sitä moniin eri asuihin. Kun ilmat lämpenevät voin myös käyttää sitä takkina! En ollut aiemmin tilannut kyseiseltä, mutta yllätyin positiivisesti. Ainut miinus on se että kesti parisen viikkoa ennen kun sain paketin postissa. 

Mitä sinun tiistaihin kuuluu? Mitä tykkäsit neuleesta?

Adtraction-event







Saatiin Auroran kanssa kutsut Adractionin järjestämään tapahtumaan. Tapahtuman ajankohta oli launataina Cafè Balderissa. Saavutiin ajoissa paikan päälle, ja siellä saatiin moikata Adtraction-tiimiä, maistella pientä purtavaa ja juoda loputtomia määriä kavhia! Koko tapahtuma oli rento, ja oli kiva nähdä muita bloggaajia/vloggaajia. Kiitos Adtractionille kutsusta!

Johan & Nyström




Hyvää huomenta! Viikonloppu on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka eiliselle ei ollut alunperin mitään sunnitelmia. Koulun jälkeen suunnattiin Katajannokalle kahville. Olin kuullut paljon hyvää kyseisestä kahvilasta, joten oli pakko käydä testaamassa pitikö tämä paikkansa. Ihastuin kahvilan kodikkaaseen tunnelmaan, ja latte oli taivaallista. Suosittelen!
Tämä päivä on täynnä suunnitelmia, ja eka suunnitelma tälle päivälle on salitreeni. Suuntaan salille heti aamupalan jälkeen! Iltapäivällä olisi luvassa Adtractionin blogitapahtuma, jota odotan innolla. En tiedä tapahtumasa kauheasti mitään, mutta luvassa on kuulemma hyvää ruokaa joten eikö se ole jo tarpeeksi hyvä syy lähteä? Haha! Kirjoittelen tapahtumasta myöhemmin. Hyvää viikonloppua sinne

Mitä suunnitelmia sinulla on tälle päivälle?

Fitnessguru

// Tuotteet saatu blogin kautta




Vähän yli kuukausi sitten sain ison paketin postissa Fitnessgurulta (link). Paketti sisälsi yksittäispakkauksia näistä tuotteista:

Onepancake
- "One Pancake® on nopea ja helppo tapa tehdä proteiinipannukakkuja tinkimättä ravintoarvoista. Koska sekoituksemme perustuu korkealaatuiseen proteiiniin ja siinä on vain vähän rasvaa ei sinun tarvitse enää tehdä tavallisia pannukakkuja!"


Oneamino (cola, päärynä ja omena)
- "Kaikki sisältävät 92,4% välttämättömiä aminohappoja, BCAA ja ovat sekä sokerittomia että hiilihydraatittomia.
One Amino otetaan harjoittelun aikana extra energian ja kestävyyden saamiseksi sekä parantamaan palautumista ja
lihasrakentumista!Lisäämällä aminohappoja vapaassa muodossa ja haarautuneina kuten BCAA, maksimoit omat
edellytyksesi lihaskasvulle ja palautumiselle.  One Amino edesauttaa parhaita mahdollisia tuloksia harjoittelusta.

Onewhey (kiwiyoghurt ja vanilla whitechocolate)
- "One Whey® on täydellinen lisä kaikille urheilijoille jotka haluavat lisätä palautumista, lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa sekä nostaa suorituskykyään. Heraproteiini koostuu aminohapoista jotka tukevat lihaspalautumista ja rakentavat lihasmassaa. Estääksesi lihaskudoksen hajoamista, on tärkeää, että erityisesti aktiiviset henkilöt saavat joka päivä riittävästi proteiinia. Koska lihaskudos hajoaa harjoittelun aikana ja rakentuu ainoastaan jos riittävästi aminohappoja on saatavilla voi urheilevalla olla suurempi tarve saada proteiinia. Proteiinijauhe on erinomainen proteiinilähde jolla on korkea hyötyosuus ja jonka valmistus kestää vain muutaman sekunnin."

Oneheat fatburner
- "One Heat® A.M. on kehitetty maksimoimaan rasvanpolttoa ja energian saantia päivän aikana samalla kun makeanhimo eliminoidaan. One Heat® A.M. sopii niille jotka haluavat parhaat mahdolliset edellytykset noudattaa suunniteltua dieettiä ja silti säilyttää korkean metabolismin ja energian."

Täytyy sanoa että olen ollut todela tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin. Tuotteiden valmistamiseen ei kulu turhaa aikaa, ja sen takia on niin helppo valmistaa palauttavan juoman (onewhey) tai aterian (onepancake). Omat lempparit ovat olleet oneamino cola ja onewhey vanilla whitechocolate. En tajua miten niin terveellinen ja hyödyllinen juoma voi maistua niin epäterveelliselle, haha! Itsellä ei ole ollut mitään tiettyjä tavoitteita treenaamisen suhteen, joten siltä kannalta en voi sanoa "toimiiko" esim. rasvanpolttaja. Mutta jos sinulla on tavoitteena esim. laihtua niin ei kannata jättää sitä yhden tietyn tuotteen varaan. Parhaat tulokset tulee kuitenkin monipuolisesta ruokavaliosta ja säännöllisestä liikunnasta. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan lisäravinteita Fitnessgurulta, jos ei tulosten takia niin ainakin maun takia!

Onko kukaan teistä testannut fitnessgurun tuotteita? Mitä tykkäsitte?

My weekend

Vitsi mikä viikonloppu takana! Alunperin ei ollut oikeestaan mitään suunnitelmia, mutta loppujenlopuksi keksinkin vähän kaikkea tekemistä. Rakastan sponttaanisuutta!
Perjantaina koulun jälkeen nähtiin Auroran kanssa keskustassa ja päätettiin käydä syömässä. Juteltiin niitä näitä ja vähän myöhemmin liittyi Ronja seuraamme ja keksittiin että kaikki kolme mennään meille yöksi. No, istuttiin siinä meillä iltaa ja käytiin myöhemmin samana iltana mutka ulkonakin. 
Lauantaina herättiin ihmisten aikoihin ja aamupalan jälkeen kun vieraat lähtivät, käytiin toisen kaverin kanssa, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan, kahvilla vaihtamassa kuulumisia. Illalla tehtiin serkun kanssa ruokaa ja katsottiin leffaa.
Nukahdin jo yhdeksän aikaan (en tajua miten olin niin väsyny, haha) joten sen mukaan myös heräsin sunnuntaina aikaisin. Pyörin sängyssä ja selailin puhelinta tunnin ajan ennen kun herätin serkun kahdeksan-aikoihin, jonka jälkeen lähdettiin ulos nauttimaan auringonpaisteesta. Eksyttiin Esplanadille, ihanaan Cafè Strindbergiin jossa tilattiin kahvit, katseltiin ihmisiä ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Tuli kyllä sellainen kevätfiilis kun istuttiin ulkona ja aurinko paistoi suoraa kasvoille. Päivän päätteeksi käytiin pyörimässä Ikeassa, ja lähtihän sieltä tietty jotain pientä mukaan.

Siinä aika tiivistettynä tästä viikonlopusta. Oon niin ilonen että sain viettää sitä ihanien henkilöitten kanssa ja että sain nauttia ihanasta säästä! Kannattaa jatkossakin jättää suunnitelmat auki eikä odottaa liikaa, sillä silloin yleensä yllättyy positiivisesti! Hyvää alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle.

Wednesday



(kuvia lauantailta kun käytiin äitin kanssa shoppailemassa, heh)

Makaan ihan uupuneena sängynpohjalla tällä hetkellä. Sytytin ikkunanlaudalla kynttilöitä ja rauhallinen soittolista soi taustalla. En tiedä mistä tämä väsymys tulee, mutta koitan päästä aikaisin nukkumaan tänään niin eiköhän se siitä helpota. Toivottavasti!
Sain tänään matikankokeen pois alta, ja nyt voi hengähtää pariksi viikoksi ennen kun on seuraavat kokeet. IB-linjan pääsykokeetkin lähestyvät kovaa tahtia, jännittää kyllä jonkin verran! 
Koulun jälkeen tapasin tätini Kluuvissa ja käytiin katsomassa leffa nimeltään; Armi elää! Leffa oli ihan mielenkiintoinen, mutta omaan makuuni vähän liian monimutkainen. 
Nyt taidankin laittaa kaikki elektrooniset laitteet sivuun ja olla vaan hetken aikaa, tulee todella tarpeeseen. Hyvää illanjatkoa sinne!

Miten sun keskiviikko on mennyt?

Great beginning of a new week

Täytyy sanoa että tää viikko on lähetnyt ihan superhyvin käyntiin! Koulupäivä alkoi vasta puoli kymmeneltä, joten kerkesin heräillä ja sitten laittautua ihan rauhassa. Lyhyen koulupäivän jälkeen suunnattiin keskustaan Stockalle nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta (ja tietenkin kahvista)! Tämän jälkeen kävletiin Senaatintorille ottamaan kuvia, jonka jälkeen jäätiin vaan juttelemaan ja katselemaan maisemia. Aurinko on paistanut koko päivän ja asteita taisi olla kymmenen, eli ihanan keväinen sää. Odotan kevättä niin innolla että, huhuh! 




Nyt taidan vaan painua pehkuihin, jotta olisin edes hieman pirteä huomista koulupäivää varten!

Miten sinun viikko on alkanut? Onko sieläpäin missä asut jo kevättä ilmassa?

Long sleeve casual dress






Dress: HERE(link)

Kävin aikaisemmin tänään postissa hakemassa paketin. Olin ihan unohtanut mitä olin tilannut, mutta yllätyin positiivisesti kun pääsin kotiin ja sain avattua paketin. Paketin sisältä löytyi arkinen mekko. Itse mekko on todella simppeli, joten uskon että tulen käyttämään sitä yhdisettynä monin eri tavoin. Mekko on päälläni vähän liianki lyhyt, joten jos meinasin käyttää sitä julkisilla paikoilla täytyy laittaa sukkikset. Oon tosi tyytyväinen!

Muistahan että saat -30% kun teet ensimmäisen tilauksen sheinsidelta, lisää täältä!

Mitä tykkäsit? Oletko koskaan tilannut kyseisestä nettikaupasta?

Rooftop






Hyvää lauantaita! Nukuin pitkään, ja aamupalan ja laittautumisen jälkeen lähdettiin keskustaan. Suunnattiin hotelli Torniin kahville, ja muuten vaan ihastelemaan maisemista. Istuttiin hetken aikaa ennen kun jatkettiin matkaa Esplanadille. Sielä käytiin yhdessä liikkessä, josta tarttui mukaan pitkään toivelistalla ollut synttärilahja! Oon niin tyytyväinen, ja siitä lisää heti huomenna kun saan otettua päivänvalossa kuvia.
No, loppu päivä kului vähän ympäri Helsinkiä tapaamassa kavereita. Nyt makoilen vaan kotona samalla kun kuuntelen musiikkia, ja ajattelin laitta jonkun sarjan päälle ennen kun nukahdan.

Miten sinun lautantaisi on ollut?

Touching up





Kävin alkuviikosta tekemässä jotain mitä oon halunnu tehdä jo pidemmän aikaa; värjätä hiukset! Olin kuullut paljon positiivista Muovaamon-nimisestä kampaajasta, joten varasin sinne ajan. Olen todella tyytyväinen palveluun, ja myös lopputulokseen. Ihanaa kun saa vähän hemmottelua, ja aika kului nopeasti siinä kun lueskelin lehtiä ja join tuoretta kahvia. 
Muutos ei ole mitenkään suuri, verrattuna aikaisempaan väriin, mutta tyveen laitettiin tummaa väriä, ja kuvissa sitä ei edes näe oikeen kunnolla. Jos oltais otettu kuvat edestäpäin, tämä olisi näkynyt paljon paremmin. Latvoihin ei juurikaan koskettu, vaan laitettiin satunnaisesti vaaleita raitoja. Tykkään todella paljon!

Mitä tykkäät?

Fresh nails



Iphone case: nunucdesigncompany.com, HERE (link)

Kävin pari viikkoa taaksepäin laittaa kynnet, siitä onkin tullu rutiini. On niin paljon raikkaampi olo heti kun on nätit kynnet, olenko ainut joka miettii näin? Haha. Tällä kertaa valitsin ihanan nude-sävyn joka toimii joka asun kanssa. 
Pääsin hetki sitten kotiin koulusta ja salilta, ja nyt istun suihkun raikkaana keittiöpöydän äärellä. Suunnitelmissa olisi tehdä tortilloja, ja illan aikana jotain koulujuttuja. Jos sitä jaksais sinnitellä vielä yhden päivän ennen kun pääsee taas hengähtämään. Hyvää päivän jatkoa sulle 

Sunny





Coat: Zara, scarf: Acne, sunnies: H&M

Hyvää sunnuntaita- ja hyvää maaliskuun alkua kaikille! En tajua miten aika menee näin nopeasti. Ulkona huomaa jo sen että kevät ja kesä lähestyy, ja se tuntuu enemmän kun hyvältä. 
Ihme kyllä, mulla on tälle sunnuntaille suunnitelmia. Lähden kohta salille testaamaan pari uutta liikettä jotka löysin ShapeUp-nimisestä lehdestä. Kiva saada vähän vaihtelua treeniin. Salin jälkeen odottaa iso kasa koulujuttuja joitten kanssa tulen istumaan varmaankin aika pitkään... Ei tässä auta muu kun aloittaminen.

Kertokaa miten teidän viikonloppu on sujunut!