Saturday lunching




Vitsi miten ihana eilinen olikaan! Nukuin pitkään ja aamupalan jälkeen suuntasin salille. Salin jälkeen menin kotiin laittautumaan ja yheltä tapasin kaverin keskustassa ja päätettiin mennä Keskuskadulle lounaalle. Aurinko paistoi joten nautittiin lounaasta terassilla istuen. Oli niin ihanaa jutella kaikesta ja katsella kun ihmiset kävelivät kiiresti ohitse. Myöhemmin samana päivänä tapasin muita kavereita, ja illalla istuttiin iltaa kaverilla. Todella onnistunut lauantai vaikka alunperin ei ollut mitää suunnitelmia!

Mitä viikonloppuusi kuuluu?

Causal featuring a trench coat






Trench coat: H&M, poloknit: Gina Tricot, jeans: Filippa K, sneakers: Reebok, purse: Louis Vuitton

Asukuvat kuvattiin viimeviikolla Helsingin Kaivopuistossa. Sillon oli vielä sen verran vilpoisaa että piti olla villapaita päällä, mutta nyt lämpömittari näyttääkin yli kymmentä astetta ja aurinko paistaa! 
Tänään koulu loppui jo ennen yhtä, joten suunnattiin tyttöjen kanssa kahville jossa juteltiin ja suunniteltiin kaikenlaista kivaa kesälle ja syksylle! Toivon vaan että nämä suunnitelmat todella toteutuvat. Iltapäivällä suntaan Espooseen, eikä suunnitelmissa ole sen kummempaa. Hyvää päivänjatkoa 

Mitä tykkäsit asusta? Onko siellä missä asut jo keväinen ilma?

5 things I want to do in Paris

Kuten olen hehkuttanut jonkin verran, olen lähdössä Pariisiin viettämään vappua. En malta odottaa! Tuntuu siltä että kyseinen kaupunki on kertakaikkiaan täydellinen. En ole siis käynyt siellä ennen, joten otodan innolla kokea ihan uusi paikka. Matkaseurakin on mitä parasta, ja kyseessä on fiilistely ja nautiskelu loma, ei niinkään shoppailu loma. Hyvä niin, sillä ollaan siellä kokonaiset neljä päivää, joten täytyy käyttää nämä päivät järkevästi, jotta kokee sitä oikeeta tunnelmaa.

1. Piknik Eiffel tornin edustalla
- Eikö kuulostakin täydelliseltä?! Ensin käy paikallisessa pikkukaupassa ostamassa tuoreita croissantteja ja eri juustoja joita voi nauttia Eiffelin juuressa. Tälläk hetkellä sinne on luvattu yli kahtakymmentä astetta, joten uskon tämän toteutuvan! Tietenkin pitää räpsiä täydelliset turisti-kuvat.



2. Arc de Triopmhe
- Ehkä yksi suosituimmista nähtävyyksistä!


3. Champs-Elysées
- Tietenkin on pakko käydä ihastelemassa luksusputiikkijen näyteikkunoita. 

4. Macarons, croissants & crepes
- Kun lemppari ruokalaji on leivonnaiset uskon että tällä kaupungilla on paljon tarjottavana. Tulen suurinpiirtein elämään näillä sen neljä päivää :D

 // Kuvat: weheartit.com

Jos olet jo käynyt Pariisissa saat vapaasti kertoa vinkkejä missä kannattaa käydä ja juttuja jota ei saa missata!

Chiffon blouse & bodycon skirt





Chiffon blouse: sheinside.com, HERE (link), skirt: sheinside.com, HERE (link)

Jälleen uutta sheinsidelta. Kävin koulun ja salin jälkeen postissa hakemassa paketin joka sisälsi hameen ja puseron. Kuvista näkyykin jo että pusero on aika läpinäkyvä, mutta muuten olen tosi tyytyväinen. Uskon että tulen käyttämään hametta lenkkareitten kanssa, tai juhlallisemmin korkkareitten kanssa. Sheinsidillä on meneillään huikeat aleet, jotka löydät täältä

Mitä tykkäät?

Cafè Carusel




Viisi päivää viimepostauksesta, hups! Istun tällä hetkellä käpertyneenä sohvan pohjalla suihkun raikkaana salin jälkeen. Hyvä, mutta samalla väsynyt fiilis. Olin kotona vasta viideltä, sillä tänään oli pääsykokeet lukioon. En oikeastaan uskalla sanoa mitään siitä miten meni. Jännitän vain tuloksia jotka tulee vasta kesäkuussa. No, se on sitten sen ajan murhe. En ole kuitenkaan pettynyt vaikka en pääsisikään, sillä tein kuitenkin parhaani.
Viikonloppu oli kiireinen. Tuntui siltä että kokoajan oli jotain tekemistä, mutta ihan kiva niin. Viikonloppuna kuuluukin tehdä asioita joita ei kerkeä kiireisessä arjessa tehdä. 

Toivotan hyvää tulevaa viikkoa, ja jos sinulla on yhtään ideoita blogpostausten suhteen niin kerro ihmeessä kommenteissa! 

Ups & downs



+ Aurinko on paistanut lähes koko päivän
+ Käytiin serkun kanssa Cafè Caruselissa nauttimassa kahvit ja vaihtamassa kuulumisia
+ 14 päivää niin suuntaan Pariisiin
+ Enään kolme koetta ennen kesälomaa
+ Viikonlopuksi on kivoja suunnitelmia
+ En ole stressannut viimeaikoina

- Yhteiskuntaopin koe ei mennyt niin hyvin kun olisin toivonut
- Muutenki on niin paljon tehtävää koulun suhteen nyt ennen kesälomaa
- En ole päässyt (...jaksanut) käymään salilla kahteen viikkoon
- Ikävä tiettyjä henkilöitä
- Pääsykokeet ensi viikolla

Tämmöistä tällä kertaa. Tykkään tehdä tämän tyyppisiä listoja aina joskus, sillä niitten ansiolla saattaa huomata että asiat onkin ihan hyvin. Pienetkin asiat voivat piristää arkea ja tehdä siitä vähemmän synkkä. Pitää muistaa keskittyä niihin, eikä niihin negatiivisiin. Hyvää yötä.

Kerro kolme hyvää ja kolme huonoa juttua elämässäsi tällä hetkellä!

Dreaming of paradise




Kolme kuvaa viime reissulta! Oltiin helmikuussa, hiihtolomalla, Alicantessa ja sieltä en ole postaillut sen kummemin kuvia. Nyt kun kokeisiin lukemisen keskellä selailin koneella olevia kuvia löysin nämä, ja innostuin testailla vähän eri muokkaustyyliä. Näistä kuvista tulee kyllä niin hyvä fiilis, ja tekee heti mieli lähtee uusiin maisemiin. Onneksi vain 15 päivää ennen seuraavaa matkaa. Siitä lisää myöhemmin! 

Onko sinulla tulevia matkoja tiedossa? Jos saisit valita matkakohteen jonne suuntaisin huomenna, minkä valitsisit?

Webshopcravings


1. HERE (link), 2. HERE (link), 3. HERE (link), 4. HERE (link), 5. HERE (link), 6. HERE (link)

Ajattelin aloittaa jakamaan tämän tyyppisiä kollaaseja useammin, jossa näytän uutuuksia mitä olen löytänyt eri nettikaupoista. Koitan myös etsiä tuotteita eri nettikaupoista, joten ehkä löydät uuden lemppari kaupan? Toivottavsti tykkäät!

Black&grey




Coat: Sheinside.com (link: HERE), dress: H&M, sneakers: Reebok, purse: Louis Vuitton, watch: Marc by Marc Jacobs

Käytiin Liisan kanssa ottamassa asukuvat tänään, joten ajattelin samantien tulla julkaisemaan ne tänne! Päälläni oli uusi takki jonka sain Sheinsidelta, ja olen jälleen kerran tyytyväinen. Takki on sopivan paksu, joten sillä tarkenee tällä säällä mainiosti. Toimitus kesti noin 5 päivää, joka on todella hyvä jos ottaa huomioon sen että tuotteet tulevat maapallon toiselta puolelta! Muista että saat -30% ensimmäisestä tilauksesta käyttäessäsi koodia: SHE30.

Mitä tykkäsit?

White marble




Sticker: Caseapp.com

Hei! Paluu arkeen ihanan rauhallisen loman jälkeen tuntui ihan hyvältä, vaikka kieltämättä olisin voinut olla vapaalla vaikka viikon lisää. Vietettiin pääsiäistä maalla, ja oli todella tarpeellista päästä rentoutumaan. Olin koko viimeviikon kuumessa, ja vieläkin on flunssa joten olen vain ottanut rauhassa viimeiset päivät.

Tänään kävin hakemassa pari pakettia, ja yhdessä niistä oli case sticker! Olen todella tyytyväinen ja tää läppäri näyttää sairaan hyvältä. Toimitus oli kaiken lisäksi nopea, kesti noin 3-4 päivää. Love it!

Miten vietit pääsiäistä? Oletko koskaan tilannut caseapilta?

Love yourself

Tajusin tänään yhden jutun, pitkän pohdinnan jälkeen; olen itse pahin vihollinen itselleni
Olin ihan normaalisti matikantunnilla kun saatiin kokeet takaisin. Sain "huonomman" numeron kun yleensä, enkä ollut lainkaan tyytyväinen. Pistin äkkiä kokeen laukunpohjalle ja kiroin itselleni pääni sisällä. Mieti kuinka surkea ja huono olen ja miksi en saanut yhtä hyvää numeroa kun vieressä istuva kaveri. Miksi teen tätä itselleni? Ei maailma kaadu siihen. 
Kokeen arvosana on pyörinyt koko päivänajan päässäni, ja olen jo lukemattomia kertoja haukkunut itseni pystyyn, pääni sisällä. Ei kukaan ole sanonut minulle, että; sinun on pakko saada kymppi tästä kokeesta. Miksi asetan itselleni kauheat paineet?
Jos mietitään tätä asiaa toisinpäin, eli kaverini olisi saanut "huonomman" numeron kokeesta, olisinko haukkunut hänet pystyyn sen takia? En tietenkään. Joten miksi tekisin sen itselleni.
Uskon todella siihen että onnellisuus tulee sinä hetkenä kun alat hyväksymään itsesi sellaisenaan kun olet, ja todella rakastat itseäsi. Jos et itse tykkää itsestäsi, niin miksi joku muu tykkäisisi?
Ole itse oma paras kaverisi, ja sano itsellesi että välillä on ihan okei tehdä virheitä. Elämä jatkuu eteenpäin virheistä huolimatta.