White criss cross jumpsuit



Jumpsuit from Shein.com (direct link)

Aloitin taas yhteistyön Shein.com:in kanssa, ja sain pari päivää taaksepäin tämän aivan ihanan jumpsuitin postissa. Tykkään kuinka simppeli se on, mutta oikein yhdistettynä sille voi aintaa aivan eri ilmeen. Tämä yhdistettynä jakkuun ja korkkareihin saisi aikaan tyylikkään ilta-asun. Harmi vaan että tätä ei voi käyttää ulkona näin syksynä, mutta heti kesällä uskon löytäväni sille käyttöä.

Mitä tykkäsit?

Coffee time



Ihan sairaan helpottunu olo näin koeviikon jälkeen. Viimenen viikko on kulunut oikeestaan koulujuttujen parissa, joten nyt tuntuu hyvältä kun voi tehdä jotain muutakin iltapäivisin. Loppuviikon suunnitelmat on kylläkin vielä auki, joten toivon että keksin jotain kivaa tekemistä! Kärsin nykyään niin kovasta matkakuumeesta, että en tiedä miten päin pitäisi olla. Uskon kyllä että keksitään jotain joululomaksi, kunhan jaksaisi tsempata siihen asti! Hyvää keskiviikkoa sinne!

Grey & black





Coat: Vila (similar here), turtle neck: Bik Bok, leggings: House of Brandon (here), shoes: Zara, bag: By Malene Birger

Multa pyydettiin että laittaisin enemmän asu kuvia tänne blogiin, joten pyrin toteuttamaan tämän! Päälläni näätte asun jota oon käyttäny usein lähi aikoina. Ihastuin heti legginseihin jotka tilasin House of Brandonilta, ja ne sopii mielestäni täydellisesti yhdistettynä pitempään villapaitaan. Haluaisin muuten lisää tän tyyppisiä villapaitoja, kaikissa väreissä. En keksi mitään mukavempaa puettavaa näin syksyllä!

Mitä tykkäsit asusta?

Budva stole my heart





Otin juuri tauon lukemisesta, ja ihan vaan kiduttaakseen itseäni kävin läpi Montenegron lomakuvia. Sielä auringon alla tuli otettua niitä reippaasti, joten uskon että tulen jakamaan niitä monissa postauksissa. Ihastuin Budvaan ihan totaalisesti ja toivon todella että pääsen sinne jonain päivänä takaisin!

Tämä viikko on jo puolessa välissä, ja tänään sain suoritettua lukion ensimmäisen kokeen joka tuntui menevän ihan hyvin! Perjantaina olisi luvassa biologian koe ennen kun pääsen nauttimaan viikonlopusta ja hyvästä seurasta. Nyt vasta alkaa tajuta kuinka stressaava lukio voikaan olla, mutta kunhan jaksaa tsempata niin hyvin se menee. Palaillaan!

Oletko käynyt Montenegrossa?

Back on track

Ajattelin nyt pitkästä aikaa istua alas ja koittaa miten tätä tekstiä syntyis... Blogin puolella on ollut erittäin hiljaista koko kesän, ja siihen ei oikeestaan ole kunnon syytä. Olen nauttinut kesästä ja elämästä, mutta nyt kun on se aika kun viettää huomattavasti enemmän aikaa sisätiloissa mietin että voisin aloittaa postailemaan kunnolla. Minulla on pää täynnä ideoita ja en malta odottaa että pääsen toteuttamaan ja jakamaan ne täällä. En osaa tarkalleen sanoa kuinka usein tule postaamaan sillä en halua ottaa liikaa paineita, vaan haluan pitää tämän hauskana ja vapaehtoisena!



Jos sinulla on postausideoita kerro ne toki kommenteissa!