Coffee tasting

Mannantai ja uusi viikko lähti hitaasti käyntiin aikaisella herätyksellä, jonka jälkeen oli kahdeksan tunnin koulupäivä. Onneks selvisin siitä, sillä iltapäiväksi oli joten kivempaa luvassa. Mut oli kutsuttu kivaan blogitapahtumaan Katajanokalla sijaitsevaan kahvilaan nimeltä Johan & Nyström. Olen käynyt pari kertaa aiemmin kyseisessä kahvilassa, joten innostuin kun sain kutsun sinne.


Tapahtuma oli Greatdaysin järjestämä, ja me bloggarit saatiin kokea kahvimaistajaiset jossa kaksi asiantuntijaa kertoi meille heidän kahveistaan ja toiminnasta. Opin illan aikana vaikka kuinka paljon uutta kahvista, ja tutustuin myös uusiin ihmisiin.




Olen todella iloinen että mut kutsuttiin, sillä tapahtumasta jäi hyvä fiilis. Toivottavasti tulevaisuudessakin tulee lisää tämän tyyppisiä tapahtumia!

Julkaisen vielä tällä viikolla alennuskoodin jolla saa alennusta kyseisestä tapahtumasta. Voin suositella lämpimästi eteenpäin, ja tämä on ehdottomasti hyvä lahja idea jollekin näin jouluna. Lisää tapahtumia löytyy: www.greatdays.fi

Tuesday


Uusi viikko on lähtenyt käyntiin, ja koeviikkoa on jäljellä vain yksi päivä. Koko edellinen viikko meni koulukirjojen parissa joten odotan innolla että pääsee hengähtämään hetkeksi.
Yksi asia joka pitää motivaatiota yllä on se että suuntaan New Yorkiin kolmen viikon päästä! Olen haaveillut kyseisestä kohteesta ties kuinka pitkään, ja vihdoin pääsen kokemaan kaupungin itsekin. Vietetään äitini kanssa jouluaatto sielä, ja ollaan poissa reilun viikon ajan.
Tällä hetkellä istun koulussa lukemassa huomisen koetta varten, ja tämän jälkeen suuntaan salille. Rento päivä tulossa. Hyvää viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

Back on track


Hei! Vihdoin pääsen takaisin bloggaamisen pariin. Blogin puolella on ollut todella hiljaista jo liian pitkään. Syynä siihen on ollut se että ei ole kertakaikkiaan löytynyt inspiraatiota, ja en ole ollut varma siitä millaisen blogin haluan. Olen nyt saanut hurjasti motivaatiota, esimerkiksi uuden ulkoasun myötä. Tulen luultavasti muokkaamaan sitä vielä. Olen parin viikon aikana työstänyt uusia postauksia, mm. asukuvia, kauneuteen liittyviä postauksia ja matkan-aiheisia postauksia! Näitä tulen julkaisemaan pikkuhiljaa. 


 Paljon kivaa tulossa täällä blogin puolella, ja jos kiinnostaa nähdä lisää niin käy ihmeessä seuraamassa blogiani bloglovinista, täältä! En malta odottaa että pääsen toteuttamaan kaikkia ideoitani, ja palata bloggaamisen pariin.



Mitä tykkäät uudesta ulkoasusta? Onko postaustoiveta?