Mirrored glasses & green jacket





Jacket: Shein (here), tshirt: Bershka, jeans: Cubus

Hei! Uusi viikko, uudet kujeet. Tämä viikko tulee olemaan todella kiireinen koulun ja töitten suhteen. Pysyn kuitenkin positiivisena, sillä ensi viikonloppuna on vappu ja sillon voi ottaa rennommin ja pitää hauskaa. Sitä seuraava viikko tulee olemaan himenan lyhyempi, ja sillon on matka Köpikseen varattuna. Mennään viettämään kunnon äiti-tytär päivä, eli lennetään aikaisin aamulla ja palataan myöhään illalla. En ole  käynyt muuta kun Kööpenhaminan lentokentällä, mutta olen kuullut paljon positiivistä kaupungista. Saa nähdä! 

Uusi takki, joka näkyy kuvissa on Sheiniltä, ja olen siihen tyytyväinen. Takki on paksua materiaalia, joka tekee siitä lämpimän. Yhdistin sen simppelillä tavalla, ja tykkään lopputuloksesta. Muista että saan 40% alennusta ekasta tilauksestasi! 

Mitä tykkäät asusta?

Brunch at Southpark




Olen useaan otteeseen kuullut Southpark nimisestä ravintolasta, ja erityisesti niiden tarjoamasta brunssista. Lautaina päätettiin sitten käydä sitä testaamassa. Varattiin pöytä etukäteen ja saatiin paikat ekaan kattaukseen, kyseinen paikka on siis suosittu. Tarjolla oli kaikkea mitä brunssilta voisi toivoa. Täydellinen sekoitus aamupalan ja lounaan välillä. Puhumattakaan jälkiruoasta, joka oli taivaallista. Sieltä lähdettiinki mahat täynnä ja todella tyytyväisinä. Suosittelen!

Oletko käynyt kyseisessä ravintolassa? Mikä on lempi brunssi paikkasi?

Simple with a hint of pink




 

Coat: Mango, shirt & jeans: Bershka, bag: By Malene Birger, sneakers: Adidas

Päivää teille! Tämä viikko on mennyt todella nopeasti, ja nyt lähestytäänkin viikonloppua. Viikko lähti kivasti käyntiin poikaystäväni kanssa kuukausipäivää viettäen. Loput tämän viikon päivistä on sujunut töitten ja koulun parissa. Viikonloppuksi taas mukavia suunnitelmia illanistujaisten ja brunssin merkeissä. 
Nämä asukuvat käytiin nappaamassa koulun välitunnilla, ja ne onnistu mielestäni hyvin. Tykkään kontrastista vaaleanpunaisen seinän ja sinisten farkkujen välillä. Asu itsessään ei ole sen kummempi, mutta yksinkertaisuus on kaikkein parasta. 

Mitä tykkäsit? Miten viikko on sujunut?

Espadrilles for summer

Olen pitkään etsinyt täydellisiä kesäkenkiä, ja pari viikkoa taaksepäin löysin juuri oikeat Stockan kenkäosastolta. Kyseinen pari on hinnakkaammasta päästä, mutta halusinkin jotain paremman laatusta, ja jotain mitä ei kaikilla vastaantulijoilla olisi jalassa. Olen todella tyytyväinen näihin ja uskon, että tulen yhdistämään nämä lukuisiin asuihin. Monta asua on jo valmiiksi suunniteltuna päässä. Nyt vain odottelemaan lämpimimpiä säitä niin pääsen käyttämään näitä ihmisten ilmoilla!




Mitä tykkäät?

Spring clothing inspo

Vaikkei täällä Suomessa tällä hetkellä sortseja ja hameita paljaan jaloin voi käyttää, olen jo alkanut suunnittelemaan eri asukokonaisuuksia, jossa voi paljastaa enemmän ihoa paleltumatta. Keväällä tykkään käyttää vaaleita värejä, mutta tarvittaessa rikkoa sen "söpöyden" esim. mustalla nahkatakilla. Tulen myös käyttämään harmaata, vaaleansinistä ja nudea. Pyrin myös tuomaan lisää asusteita, kuten koruja ja sormuksia asuihini, joka on itselleni täysin uusi juttu.  Olen tällä hetkellä etsimässä sitä täydellistä mustaa nahkatakkia, hieman laadukkaammasta päästä. Myös uusia hameita, ja kesäkenkiä kuten espadrilloksia ja sneakerseita.


spring inspo shein

Black denim skirt: here, grey t-shirt: here, striped off-the-shoulder: here, lace shorts: here, nude pencil skirt: here, denim shorts: here, black crop top: here, grey t-shirt dress: here, blue trench coat: here

Mitä tykkäsit postauksesta? 

Casual weekend ahead

Heippa! Nyt koeviikko on virallisesti takana, ja viikonloppu on vasta alkamassa. Tänään oli tosiaan vain tunnin pituinen koulupäivä, jonka jälkeen sain salitreenin tehytyä. Nyt olen suuntaamassa keskustaan kurkkaamaan NYXin lanseerausta Sokokselle, ja katsomaan mitä uutuuksia sieltä mahtaa löytyä. Illalla mennään äitin kanssa ulos syömään, ja sen jälkeen viettämään koti-iltaa. Loppu viikonloppu tulee menemään yhtä rauhallisissa merkeissä!



Hyvää viikonloppua!

Where I wanna travel and inspirational quotes

Minne haluaisit matkustaa kesällä?
- Jonnekin isoon kaupunkiin, esim. Lontooseen tai Espanjan auringon alle, tai jopa kokea jokin täysin uusi paikka!


Tästä laukusta olet haaveillut kauan?
- Mustasta Balenciagasta (malli: city) hopeilla yksityiskohdilla. Mitä enemmän kuvia siitä näen, sitä enemmän tykästyn siihen.

Quote josta tykkäät ja inspiroidut?


Matkakohde jossa olet ollut useamman kerran?
- Marbella ja Lontoo, molemmat ehdottomia lemppareita jonne voisin lähteä milloin vaan.

Mitkä suunnitelmat sinulla on keväälle?
- Suorittaa lukion ensimmäinen vuosi, treenata ja ehkä suorittaa pitkä viikonloppu jossain Euroopan suurkaupungissa.


(Pitkästä aikaa) Jälleen kerran postausta. Olen pitkään miettinyt edes takaisin blogini suhteen, ja olen tullut siihen tulokseen, että pidän tätä sen verran kivana harrastuksena, että aion jatkaa tämän päivittämistä. En ole päättänyt kuinka usein postauksia tulee, mutta sen verran tiedän, että en aio ottaa tästä paineita, vaan päivitän sillon kun on ideoita ja kerrottavaa. Toivottavasti jotkut teistä on vielä jäljellä, ja haluavat edelleen seurata blogiani. Ja jos olet uusi lukija, tervetuloa!

Onko sinulla toivomuksia postausten suhteen?