City exploring



Tänään on vika päiväni täällä Zurichissä. Illalla lähtee lento takaisin kotiin. Aamulla päätettiin kuitenki ottaa kaikki irti tästä päivästä, ja sen takia laitettiin herätyskello soimaan. Suunnattiin takaisin keskustaan ja käytiin upealla näköala paikalla, nimellä Lindenhof, nauttimassa näkymistä ja ottamassa kuvia. Minulla on niin paljon kuvia varastossa, joten postauksia tältä reissulta on tulossa vielä! Hyvää keskiviikkoa sinne.

Mitä tykkäsit kuvista? Mitä suunnitelmia sinulla on loppuviikolle?

Denim dress & graffiti wall



Dress: Bershka, shoes: Kenzo, choker: Brandy Melville, bracelet: Balenciaga, Sunglasses: Forever 21

Eilen oli kunnon kaupunkipäivä, ja illalla kun päästiin kotiin jalat oli ihan poikki. Suunnattiin aamupäivästä keskustaan jossa kierrettiin kaupoissa ja ympäri keskustaa. Myöhemmin mentiin kaupunginosaan nimeltä Hardbrucke, jossa en ollut käynyt aikaisemmin, ja joka oli todella makee. Paikka oli täynnä pieniä kauppoja ja viihtyisiä kahviloita. Tässä näkyy asu, joka oli päälläni koko päivän, ihanan kesäinen!

Mitä tykkäsit kuvista ja asusta?

Sunday activities

Loma on lähtenyt hyvin käyntiin. Eilinen oli ihanan rauhallinen, mutta samalla tapahtumarikas. Aloitettiin päivä hyvällä aamupalalla, jonka jälkeen suunnattiin ulos aamukävelylle. Käveltiin ympäri kylää ja päädyttiin järven rannalle, jossa oli ihan pakko ottaa kuvia sillä näkymät olivat aivan upeat! Illalla oli sitten luvassa balettia Zurichin oopperatalolla. Näytös oli hieno, mutta erinlainen. Ilalla oltiin aika väsyneitä, joten mentiin aika nopeasti nukkumaan. Nyt odottaa taas uusi päivä, lisää kuvia tulossa!
Mitä pidit kuvista?

Arrived in Zurich





Heippa! Herätyskello soi tänään jo puoli viideltä, sillä minulla oli aikainen lento Zurichiin. Saavuin turvallisesti perille ja kentällä ihana Aurora odotti minua. Vietiin laukut kämpille ja pian sen jälkeen lähdettiin kohti keskustaa. Tänään oli pilvistä mutta yllättävän lämmintä, joten pyörittiin ulkona ilon mielin. Käytiin muun muossa hakemassa liput huomisen balettiin, syömässä maukkaat vegaanihampurilaset (suosittelen b.good nimistä ravintolaa) ja pyörittiin kaupoissa. Kaduilla oli paljon ihmisiä, ja fiilis oli hyvä (aluksi) Sveitsi-Puola matsin takia. Mentiin kiertelyn jälkeen kunnon kisakatsomoon seuraamaan peliä, oli kivaa!

Mitä sinulle kuuluu?

Vacation mood

Viikon hiljaisuuden jälkeen tuntui hyvältä idealta jakaa blogin puolella kuulumisia. Saavutiin poikaystäväni kanssa maanantai iltana loma-asunnolle Kalajoelle. Nämä päivät ollaan vietetty rentoutuen, urheillen ja nauttien. On ollut ihanat pari päivää! Huomenna lähdetään takaisin Helsinkiin, ja viikonloppuna uuteen reissuun. Halusin nopeasti tulla kurkkaamaan, ja palailen taas uusien postausten kera mahdollisimman pian! Jätä ihmeessä ehdotuksia uusia postauksia varten :-)

Miten sinun viikko on edennyt?

Na-kd goodies

na-kd

NA-KD.COM

Kuvissa näkyvät vaatteet ovat uudesta nettikaupasta, joka ei ole varmaan jäänyt kenellekään tuntemattomaksi, nimittäin na-kd.com on ollut kovassa huudossa lähiaikoina. Heiltä saa aivan upeita vaatteita, asusteista ja muuta lukuisilta eri merkeiltä. Varmasti löytyy jotain joka sopii jokaisen budjettiin, ja ehkä sieltä saattaa löytyä uutta kesägarderobiin! Itse tein pienen tilauksen, enkä malta odottaa paketin saapumista.

Mitä tykkäät? Oletko tilannut kyseisestä nettikaupasta?

Summer in the city




Jacket: H&M, dress: Forever 21, shoes: Kenzo, bag: LV

Hei! Ihana viikonloppu takana, ja nyt istun junassa matkalla takaisin Helsinkiin. Ensi viikko näyttää kiireiseltä töitten suhteen, ja niiten ohella olen suunnitellut kavereitten tapaamista sun muuta. Toivottavasti ensi viikolla olisi hyvät säät, sillä sillon voisi viettää päiviä esim. rannalla. Kohta lähestyykin matka Zurichiin, jota odotan innolla. Ollaan Auroran kanssa jo suunniteltu paljon kivaa tekemistä sille lomalle, ja en malta odottaa että pääsen takaisin sinne. Mutta ennen sitä on luvassa kivoja päiviä Helsingissä!

Mitä sinulle kuuluu? Mitä tykkäsit asusta?

Weekend getaway


Saavuin eilen Pohjanmaalle, ja täällä suunnittelen viettäväni viikonlopun. Ihana päästä pariksi päiväksi pois kaupungista rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Harmillisesti säät eivät ole meidän puolella sillä lämpömittari näyttää vain kymmenen astetta. Saa sitten ihan hyvällä omatunnolla viettää aikaa sisätiloissa. Huomenna olisi suunnitelmissa kunnon kylpyläpäivä ja ehkä joku ihana hieronta. Hyvää viikonloppua!

Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

My summerplans

Kesäloma on jo päässyt hyvin käyntiin, ja tämän kesän suunnitelmat alkaa olemaan jo paketissa. Tämä kesä tulee poikkeamaan aikaisemmista, sillä tulen olemaan suuren osan päivistä töissä, joka tarkoittaa sitä että vietän monta päivää kotona Helsingissä.
Torstaina suuntaan pitkäksi viikonlopuksi loma-asunnollemme Kalajoelle. Sielä vietän äitini kanssa rentoa viikonloppua urheillen ja nauttien kylpylässä. Kalajoen jälkeen palaan takaisin Helsinkiin ja teen pari viikkoa melkein päivittäin töitä ennen kun lennän Sveitsiin. Kesäkuun 25. päivä lähtee lento Zurichiin, jossa Aurora on jo valmiiksi. Oltiin samassa paikassa viime vuonna, ja uskon että tänäkin vuonna tulee olemaan super hauskaa! Tullaan nauttimaan upeasta kaupungista, ja toivottavasti helteistä. Ehkä keretään myös shoppailla ja kahvitella ;)
Suurinpiirtein koko heinäkuu sujuu töitten parissa, ehkä poikkeuksena jotain viikonlopun matkoja esim. Viroon tai Tukholmaan. Töitten ohella ehdin myös treenata ja nähdä kavereita.
Elokuun ensimmäinen päivä lennetään äitini kanssa Madridiin, josta olen todella innoissani sillä en ole käynyt kyseisessä kaupungissa aiemmin. Vietetään sielä neljä päivää kunnon kaupunkilomaa ennen kun matka jatkuu kohti Mallorcaa. Sielä kuluu loppuloma rentoutuen, ennen koulun alkamista. Poikaystäväni on myös tulossa Mallorcalle mukaan, joten uskon että matkasta tulee hyvä!
Kuvat: weheartit.com
Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?

Graduation party





Lauantaina oli luvassa serkkuni ylioppilasjuhlat. Saavuttiin jo aikaisin paikalle, ja sielä oli kattaukset täynnä paljon hyvää suolaista ja makeeta. Päivä kului nopeasti kilistelen ja juhlistaen tuoretta ylioppilasta. Oli kiva nähdä sukulaisia ja tuttuja, ja viettää päivä hyvässä seurassa. Odotan innolla sitä päivää kun itse saan lakin päähän ja todistuksen käteen. Vielä pari vuotta edessä, uskon kyllä että aika tulee menemään nopeasti. Onneksi olkoon vielä kaikille ylioppilaille!

Naughty brgr



Hei! Halusin tulla jakamaan nämä kuvat, jotka otettiin viikko sitten, ja samalla suositella yhtä hampparipaikkaa. Kyseessä on Naughty Brgr joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Oon käynyt sielä pari kertaa, ja molempina kertoina olen ollut tyytyväinen. Niitten ranskalaiset on muuten ihan superhyviä. Paikka on kivasti sisustettu ja ruoka on laadukasta. Joten jos haluat hyviä hampurilaisia suosittelen suuntaamaan tänne!

Oletko käynyt koskaan?

Copenhagen snapshots




Kuvagalleriasta löytyi vielä postaamattomia kuvia Köpiksen reissulta, ja halusin ottaa ne käyttöön. Täytyy sanoa että tykästyin tähän kaupunkiin ihan täysin. Fiilis oli ihanan rento, ihmiset oli tyylikkäitä ja kokonaisuudessaan kaunis kaupunki. Voisin jopa kuvitella itseni asuvani täällä. Ehkä kannattaisi katsoa opiskelumahdollisuuksia täältä, eihän sitä koskaan tiedä minne päätyy! Olen ainakin tällä hetkellä avoin kaikelle, koska varsinaisia suunnitelmia lukion jälkeen ei ole. Tänne on ehdottomasti pakko päästä uudestaan. 

Oletko käynyt Kööpenhaminassa? Mitä tykkäsit kuvista?

Couch chilling

Tunnen itseni tuhat kiloa kevyemmäksi tällä hetkellä. Kaikki kokeet ja tehtävät on tehty, ja nyt on periaatteessa kesäloma. Jotenki vaikea kuvitella kuinka nopeasti koko kouluvuosi on mennyt, mutta nyt voi vihdoin ottaa rennommin seuraavat pari kuukautta. Tänään olen iltapäivän töissä, mutta huomenna alkaa viikonloppua joka sisältää ylioppilasjuhlaa ja nauttimista. Serkullani on juhlat, ja sielä näkee taas paljon sukulaisia pitkästä aikaa. Lauantai iltana luultavasti lisää juhlimista luvassa kavereitten kesken. Hyvää alkavaa lomaa kaikille!


Sweatshirt: Junkyard (link, on sale now!!!), jeans: Junkyard: (link)

Millon sinulla alkaa kesäloma?

High end wishlist

Spring wishlist


Jos vain tilillä olisi loputtomasti rahaa pukeutuisin mielellään näihin yllä näkyviin vaatteisiin tai asusteisiin. Tykkään selata Mytheresaa ja polyvorea, sillä sieltä saan todella paljon inspiraatiota. Olen erittäin kiinnostunut muodista, ja tulevaisuudessa toivoisin pääseväni ammattiin joka liittyy just muotiin. Halusin jakaa tämän kollaasin josta voi hakea inspiraatiota, ja ehkä ketjukaupoista löytyy samanhenkisiä vaatteita/asusteita!

Mitä tykkäät? Mistä saat inspiraatiota?