Catching up

Hei! Pitkästä aikaa taas. Koulun aiheuttamien kiireiden takia ei ole juurikaan riittäny aikaa mihinkään. Tämäkin viikko on suurinpiirtein kulkenut kokeisiin lukiessa. 
Viimeiset kokeet on nyt suoritettu, eikä tarvitse huolehtia niistä neljään viikkoon, tuntuu muuten erittäin hyvältä!


En usko että olen maininnut ensi viikon suunnitelmista täällä blogin puolella, mutta tasan viikon päästä suuntaan kohti Norjaa. Siellä aion viettää kaksi viikkoa sukulaisilla samalla kun käyn töissä, joka lasketaan tet:in suorittamiseksi. Uskon että siitä tulee kiva kokemus. En ole käynyt Norjassa pariin vuoteen, joten kiva päästä takasin, pitkästä aikaa!

Tänään kuitenki suuntasin suoraan keskustaan koulun jälkeen tapaamaan Auroraa. Pyörittiin ympäri keskustaa, ja lopulta päädyttiin Waynes Coffee:seen. Siellä istuskeltiin hetken samalla kun vaihdettiin kuulumisia!

Näin halloweenin kunniaksi ajattelin vaan rentoutua kotosalla TV:n ääressä. Pitkän viikon jälkeen on hyvä ottaa kiinni uni-velkoja, ja muuten vaan olla tekemättä yhtään mitään. Taidan jättää tämän postauksen tähän, tuntuu siltä että tekstiä ei synny ja muutenkin oon niin väsynyt että aivot ei toimi kunnolla. 

Olen muuten harkinnut tehdä "kysymys postauksen". Jos löytyy kiinnostusta, ja haluatte tutustua muhun paremmin pistäkää kommenttia niin toteutan sen lähipäivinä :)



4 kommenttia