Cruising

Melkein neljän viikon kestäneen hiljaisuuden jälkeen ajattelin koittaa saada postausta aikaiseksi. Tässä välissä on kyllä kerennyt tapahtua vähän sitä sun tätä, myös koulussa kuin vapaa-ajallakin.
Koulussa on, kuten varmaan suurimmalla osalla, ollut paljon tehtävää jotka vie jonkun verran aikaa iltapäiväisin, joten siinä ehkä suurin syy tähän pitkään taukoon.


Olen kerennyt jopa käydä pari kertaa "ulkomailla", jos näitä naapurimaita voi edes luokitella siihen kategoriaan, hah. Kivaa vaihtelua tähän Helsinkiin, vaikka ne kauheasti poikkeakaan. Molemmat matkat meni erittäin hyvin hyvässä seurassa. Kierreltiin ja tutkittiin uusia paikkoja. Tarttui myös mukaan pientä kivaa syys-vaatekaappiin. 


Loppuviikko kuluu luultavasti rennoimmissa merkeissä, tuntuu hyvältä kun voi vähäksi aikaa käyttää vapaa-aikaa muuhun kun kokeisiin lukemiseen. Toivottavasti saan aikaseksi päivittää tätä blogia vähän useammin, jottei kuluisi yhtä pitkä aika postauksien välissä!



3 kommenttia

  1. Oi ihania kuvia ja näytät niin kauniilta! ❤️ Toi ruoka-annoskin näyttää herkulliselta, missä ravintolassa te olitte? :-)

    VastaaPoista