Nothing to deliver

Mun on pakko tulla purkaa mun vihaa talven pimeyttä kohtaan... Syy siihen miksi blogi (ja instagram) on ollut lähestulkoon kuollut viimeaikoina on siis tää inhottava pimeys.  Itse tykkään valoisista ja hyvänlaatusista kuvista, ja niin perfektionisti kun olen en halua julkasta kuvia joihin en itse ole tyytyäinen. 
Sosiaalisia medioita on niin vaikea ylläpitää tähän aikaan vuodesta kun suurin osa ajasta kuluu koulussa, ja kun iltapäivällä pääsee kotiin koulusta on pimeetä=kuvia ei voi ottaa.
Toki viikonloppusin kerkeis tehä vaikka mitä valoisaan aikaan, ja koitanki kantaa kameraa mukana silloin jotta saisin edes jonkinlaista matskua blogiin&instagramiin. 
Kaiken lisäksi kamera jolla otan kuvia alkaa olemaan jo pari-kolme vuotta vanha, ja koen että kyseinen kamera ei ole sitä luokkaa mitä haluaisin, siksi alan metsästää uutta kameraa jolla saisi hyvänlaatuisia kuvia ja olisi helppo kantaa mukana. 
Koitan kuitenkin parhaani päivittää sosiaaliasia medioita niin usein kun mahdollista, joten have a little patience. Valoisemmat ajat ovat tulossa, ja sillon pystyn päivitellä niin usein, ja hyvin, kun haluaisin.

Onko teillä mitään vinkkejä siihen minkä kameran hankkisin itselleni?

4 kommenttia

  1. Sulla on ihana blogi! ♥en kyllä yhtään tiedä noista kamerajutuista :/

    VastaaPoista
  2. Hei ku sulla oli silloin vanhassa blogissa postaus victorias secret showsta niin tiiätsä mist sen uusimman vois kattoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse ainakin katsonut ihan vain youtubesta! En malta oottaa sitä uusinta uutta, iik♥

      Poista