Changes

Tulin tähän keittiönpöydän ääreen ja avasin läppärin ja tuli yhtäkkiä kauhea himoa kirjoittaa. En tiedä mistä tälläinen himo tuli, eikä sillä ollut niin väliä minne kirjoitan. Luonnollisin vaihtoehto oli että tottakai kirjoitan blogiin, kun itselläni sellainen on. Oon tässä puolen vuoden aikana, kun olen kirjoitellut tätä blogia, muuttunut. Tietenkin kaikki ihmiset oppii uusia asioita, ja kehittyy ihmisenä. Mielipiteet muuttuu, ja näkee asioita eri näkökulmista. Nyt kun katson taaksepäin, esimerkiksi katson jotain tiettyä kuvaa, joka on otettu jonkin aikaa taaksepäin, muistan tasan tarkkaan mitä omassa päässäni pyöri juuri silloin kun räpsäsin kyseisen kuvan. Nämä tunteen ja ajatuksen jotka olivat mielen päällä ei näy ulkoapäin, eivätkä muut mieti sitä kuvaa sen tarkemmin. Voin sanoa että näen asioitat ihan eri näkökulmasta. Muutettuaan pääkaupunkiin olen tutustunut uusiin ihmisiin, ja olen niin iloinen siitä että en ole katunut muuttoa ollenkaan. Oon kokenut paljon hyvää tämän aikana, ja tietenkin paljon negatiivista, ja aina vähän välein tulee tehtyä huonoja päätöksiä, mutta niin kun kaikki tiedämme, ajassa ei voi mennä taaksepäin. No, mitä sillon pitäisi tehdä, kun haluaisi niin pahasti matkustaa ajassa taaksepäin, ja toimia täysin eri tavalla, kun sillon siinä hetkessä. Asialle ei voi tehdä mitään. Siksi on tärkeä muistaa että voit antaa asian olla, ja jatkaa kokemus rikkaampana eteenpäin.


Miksi sitten kirjoitan tällaista tekstiä? En tiedä itsekään. Olen pitkään ollut kyllästynyt omaan blogiini, ja omaan persoonaani sosialisissa medioissa. Miksi yritän aina olla, ja tavoitella jotain mitä en ehkä sisimmässä edes ole, tai halua. Elämä ei ole aina täydellistä, joten miksi pitäisi esitellä se siinä valossa. Alan tosiaan kasvaa.

2 kommenttia

  1. mahtavaa että vihdoinkin kirjotat vähän pintaa syvemmältä. tosiaan susta saa vähän pinnallisen ja pliisun kuvan eri sosiaalisien medioiden perusteella mut kiva että kirjotat nyt oikeesti vähän mitä sun pään sisällä liikkuu. näin saat lisää uskottavuutta itelles ku et kirjota pelkästään pintapuolisesti sun elämästä. ajattelin et haluaisit varmaa kommenttia et mitä ajatuksia tää on lukijoissa herättäny tällänen vähän erilainen teksti niin ite ainaki tykkäsin!

    VastaaPoista