Mirrorselfie

Viimeinen ilta Kemijärvellä. Tämä päivä lähti hyvin käyntiin kampaamo-visiitillä. Oli alunperin tarkoitus että olisin värjännyt hiukset tummemmiksi, mutta väärinkäsityksen takia, kampaaja ei ollut varannut tarpeeksi aikaa, joten värjäykselle ei jäänyt aikaa. No, sain heti varattua Helsingistä ajan, jolloin käyn värjäämässä hiukset. Tällä kertaa sitten hiukset lyhentyi reilusti, ja tukka tuntuukin paljon terveemmältä nyt.
Huomenna suuntaan jo kotiinpäin. Olen nyt kaksi viikkoa ollut reissussa, joten odotankin arkeen palua innolla. Tuttuun tapaan, ei suunniteltu tätä Lappiin reissua sen kummemmin, joten paluu matka on ollut vähän epäselvä. Onneksi keksittiin hyvä ratkasu, ja lentoliput Kajaanista Helsinkiin on nyt varattu.



Vietettiin tänään, vähän etuajassa, mun synttäreitä, ja sain aivan uuden kameran lahjaksi. Olen jo katsellut tätä kyseistä kameraa pitkään, ja nyt sitten omistan sen. En malta odottaa että opin käyttämään sitä kunnolla, ja uskon että tulen kantamaan kameraa paljon useammin mukana. Kiitos paljon!

Miten sun viikonloppu on sujunut?

1 kommentti