My day


Moikka! Ollaan jo voiton puolella, ja edessä on vain yksi kokonainen koulupäivä ennen viikonloppua. Alkuviikko meni nopeesti koulun kiireissä, ja nyt tuntuu ihanan rennolta kun ainut huoli on että mitä pitäisi pakata matkalle mukaan. Lauantai lähestyy, ja sitä myöten myös Espanjan-matka! Odoton sitä tällä hetkellä niin paljon... 
Eilinen ja tämä päivä meni kaupungilla kahvilla ja syömässä kavereitten kanssa. Nappasin myös mukaan pari "tarpeellista" juttua matkalle. En tiedä kuinka tarpeelliset pari uutta paitaa ja uudet kengät on, mutta aina keksin hyviä syitä ostaa jotain uutta, haha! No, ostin aika perus kamaa, ja vähän keväisemmät kengät kun kerran ollaan menossa kohti valoisempaa vuodenaikaa.
Nyt olisi tarkoitus lähteä salille, mutta se itse lähteminen tuntuu aina niin vaikealta. Katsotaan olenko tarpeeks reipas lähtemään, vai jäänkö sohvalle löhöilemään. Oonko ainut joka miettii näin...?

Mitäs teille kuuluu, ja miten viikko on sujunut?

9 kommenttia

  1. Kiva postaus oli! Hei voisitko tehdä matkasta jonkinlaisen vlogin (vähä niiku oot tehny ku olit esim. Lontoos ja Lanzarotes)? Matkavlogeja on niin kiva kattoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kuvannut jonkin verran matkan aikana, joten saa nähdä saanko kasattua niistä vlogin :)

      Poista
  2. Asutko yksin vai vanhempiesi kanssa?

    VastaaPoista
  3. miks te lähette Espanjaa "keskellä viikkoa" siis ku sullahan on kohta hiihtoloma, nii eikö silloin ois ollut järkevämpi lähteä ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla ei ollut kokeita tai sen suurempia koulujuttuja, joten miksi ei voisi lähteä? Ja jos on kerran mahdollisuus siihen, niin tottakai kannattaa myös hyödyntää :)

      Poista
  4. Hoppas du har de kiva i Spanien! :)
    //Runa

    VastaaPoista