New in from eyecandy-wear

// tuote saatu yhteistyön kautta



Zip cardigan: eyecandy-wear.com (directlink: HERE)

Hei! Tiistaissa mennään, ja tänään on ollut tosi tapahtumarikas päivä. Koulun jälkeen suuntasin kesksutaan syömään iskän kanssa. Syötiin lounas kiilassa ja ruokailun jälkeen pyörittiin kaupoissa. Löysin yllättävän paljon, ja oon todella tyytyväinen ostoksiin! Käytiin vielä päivän päätteeksi kahvilla. 

Kävin myös aikaisemmin postissa hakemassa paketin joka sisälsi todella kivan neuleen. Tykkään siitä todella paljon, ja uskon että tulen yhdistämään sitä moniin eri asuihin. Kun ilmat lämpenevät voin myös käyttää sitä takkina! En ollut aiemmin tilannut kyseiseltä, mutta yllätyin positiivisesti. Ainut miinus on se että kesti parisen viikkoa ennen kun sain paketin postissa. 

Mitä sinun tiistaihin kuuluu? Mitä tykkäsit neuleesta?

7 kommenttia

  1. Mitä kautta haet näit sun yhteistyökumppaneit? laitaks niille vaa sähkärii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko minulle laitetaan sähköpostia tai laitan itse :) Rohkeesti vaan ehdottomaan yhteistyötä joka mielyttää molempia!

      Poista
  2. Voii apua miten ihana :o<3 aivan täydellinen!!

    VastaaPoista
  3. Aivan täydellinen! Haluan samanlaisen omaan kaappiini :)♥ ihana blogi sinulla, selailin vähän taaksepäin ja tykästyin kuviin tosi paljon!

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana toi takki ja sopii sulle tosi hyvin! Itse oon kanssa yrittänyt löytää jotain vähän keväisempää takkia, mutta se on yllättävän vaikeaa...

    http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/03/tuesday.html

    VastaaPoista