Sunny





Coat: Zara, scarf: Acne, sunnies: H&M

Hyvää sunnuntaita- ja hyvää maaliskuun alkua kaikille! En tajua miten aika menee näin nopeasti. Ulkona huomaa jo sen että kevät ja kesä lähestyy, ja se tuntuu enemmän kun hyvältä. 
Ihme kyllä, mulla on tälle sunnuntaille suunnitelmia. Lähden kohta salille testaamaan pari uutta liikettä jotka löysin ShapeUp-nimisestä lehdestä. Kiva saada vähän vaihtelua treeniin. Salin jälkeen odottaa iso kasa koulujuttuja joitten kanssa tulen istumaan varmaankin aika pitkään... Ei tässä auta muu kun aloittaminen.

Kertokaa miten teidän viikonloppu on sujunut!

9 kommenttia

  1. Millon oot ostanu ton takin? :)

    VastaaPoista
  2. Aaah ootpa sä kaunis! Ihanan pirteitä kuvia, auringon paiste tuo osuutta asiaan !

    VastaaPoista
  3. Kiva kun olit kommentoinu mun blogiin! :) sen avulla löysinkin tän sun ihanan pirteen blogin ja liityin lukijaks :D . Oot tosi kaunis ♥ ois ihanaa jos liittyisit mun blogin lukijaks

    blogiidaelisabet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oi ihania kuvia, oot niin kaunis! :) huoh mullakin oottaa koulujutut valmiiks tossa vieressä.. hyvää maaliskuuta sullekkin! :)

    VastaaPoista
  5. ei vitsit, sulla on tosi ihana blogi! ♥ sait uuden lukijan :-)

    VastaaPoista
  6. kun kommentoit mun blogiin olihan sitä sit pakko ottaa selvää että kukas siellä kommentoi:D Täytyy kyllä sanoa että sait uuden lukijan :). Tää sun blogis on ihan super hyvä. Oot myös ihan super kaunis! ❤️

    VastaaPoista