5 things I want to do in Paris

Kuten olen hehkuttanut jonkin verran, olen lähdössä Pariisiin viettämään vappua. En malta odottaa! Tuntuu siltä että kyseinen kaupunki on kertakaikkiaan täydellinen. En ole siis käynyt siellä ennen, joten otodan innolla kokea ihan uusi paikka. Matkaseurakin on mitä parasta, ja kyseessä on fiilistely ja nautiskelu loma, ei niinkään shoppailu loma. Hyvä niin, sillä ollaan siellä kokonaiset neljä päivää, joten täytyy käyttää nämä päivät järkevästi, jotta kokee sitä oikeeta tunnelmaa.

1. Piknik Eiffel tornin edustalla
- Eikö kuulostakin täydelliseltä?! Ensin käy paikallisessa pikkukaupassa ostamassa tuoreita croissantteja ja eri juustoja joita voi nauttia Eiffelin juuressa. Tälläk hetkellä sinne on luvattu yli kahtakymmentä astetta, joten uskon tämän toteutuvan! Tietenkin pitää räpsiä täydelliset turisti-kuvat.



2. Arc de Triopmhe
- Ehkä yksi suosituimmista nähtävyyksistä!


3. Champs-Elysées
- Tietenkin on pakko käydä ihastelemassa luksusputiikkijen näyteikkunoita. 

4. Macarons, croissants & crepes
- Kun lemppari ruokalaji on leivonnaiset uskon että tällä kaupungilla on paljon tarjottavana. Tulen suurinpiirtein elämään näillä sen neljä päivää :D

 // Kuvat: weheartit.com

Jos olet jo käynyt Pariisissa saat vapaasti kertoa vinkkejä missä kannattaa käydä ja juttuja jota ei saa missata!

6 kommenttia

  1. Pariisi on kyllä niin ihana kaupunki ja itsekin olen menossa sinne taas kesällä. Suunnitelmasi kuulostavat todella kivoilta! Jos aikaa jää niin kannattaa myös käydä esim. Luxembourgin puistossa, Louvren taidemuseossa katsomassa Mona Lisa ja vierailla Notre Damen katedraalissa. Hop-On Hop-off bussi on aika hyvä, jos on ekaa kertaa Pariisissa, koska sen kyydissä näkee kaikki kuuluisimmat nähtävyydet! Hyvää matkaa sulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä! Auttaa tosi paljon <3 en malta odottaa!!

      Poista
  2. Olen ollut Pariisissa aika monta kertaa ja voin sanoa, että ihan parasta siellä on tunnelma! Suosittelen paljon kaikkia pieniä kahviloita, joissa on tietenkin ihania tuoreita leivonnaisia, sekä Pariisin pieniä katuja. Tärkeimmät rakennukset kuten Eiffel torni ovat myös näkemisen arvoisia. Suosittelen myös Versaillesin linnaa/puutarhaa ja Louvren museota. :)
    Odotan innolla blogipostausta matkastasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkeistä! En malta odottaa että pääsen kuivaileen siellä ja tekemään kaiken näköisiä postauksia :D Ehkä videoakin on tulossa!

      Poista
  3. käy ehdottomasti ostamassa laduree:ltä macaronseja !! Niin parhautta <3

    VastaaPoista
  4. Latinalaisessa korttelissa on ihania ravintoloita ja siellä kannattaa ehdottomasti kokeilla hot stone ruokaa, eli pöytään tuodaan grillinä toimiva kuuma kivi jolla sitten itse kypsennetään ruoka :)

    VastaaPoista