Cafè Carusel




Viisi päivää viimepostauksesta, hups! Istun tällä hetkellä käpertyneenä sohvan pohjalla suihkun raikkaana salin jälkeen. Hyvä, mutta samalla väsynyt fiilis. Olin kotona vasta viideltä, sillä tänään oli pääsykokeet lukioon. En oikeastaan uskalla sanoa mitään siitä miten meni. Jännitän vain tuloksia jotka tulee vasta kesäkuussa. No, se on sitten sen ajan murhe. En ole kuitenkaan pettynyt vaikka en pääsisikään, sillä tein kuitenkin parhaani.
Viikonloppu oli kiireinen. Tuntui siltä että kokoajan oli jotain tekemistä, mutta ihan kiva niin. Viikonloppuna kuuluukin tehdä asioita joita ei kerkeä kiireisessä arjessa tehdä. 

Toivotan hyvää tulevaa viikkoa, ja jos sinulla on yhtään ideoita blogpostausten suhteen niin kerro ihmeessä kommenteissa! 

3 kommenttia

  1. Asupostaukset ja ostosten esittely on aina kivoja lukea :) Tai sitten ostosten sijaan joku "vaatekaapin suosikit" tai vastaava!

    VastaaPoista
  2. Vaikutat niin kivalta ihmiseltä! Toi "vaatekaapin suosikit" kuulostaa tosi kivalta! :-) tai sitten vaikka ihan sun perus asujakin voisit näyttää vielä enemmän, ne on niin kauniita kaikki! Tai laukun sisältö, tai vaikka postaus sun kännykkäkuvilla kuluneesta viikosta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti ihanasta kohteliaisuudesta! Ja koitan kehitellä jotain näistä mainituista ehdotuksista, kiitti :)

      Poista