ModelXPromo-kampanja

Heippa! Minulla on huippu tarjous juuri sinulle, elikkä saat mahdollisuuden poseerata kameran edessä ja kasata itsellesi henkilökohtaisen malliportfolion. Kannattaa olla nopea, sillä kymmenet ensimmäiset saavat malliportfolion alennettuun hintaan; 149€, norm. 390€. Jos olet joskus harkinnut mallinuraa, tai jos haluat muutenvain kivoja ja laadukkaita kuvia itsestäsi, niin tähän tarjoukseen kannattaa tarttua! Modelxpromo kuvaustiimi valitsee malliportfolioon 10 onnistunutta valokuvaa, joista kolme editoidaan. Valokuvat otetaan sesoning mukaisesti; talvi-, kevät-, kesä,- syksy-miljöössä. Valokuvaussessio kestää noin 40-50 minuuttia.


Kampanja on yhteistyössä ModelXPromon kanssa, ja voin omien kokemuksien perusteella kertoa että kuvauksista ja lopputuloksesta tulee takuu varmasti hyvä. Olen kerran käynyt heidän kuvaajan kanssa kuvaamassa, ja oli todella hyvä kokemus. Koko ilmapiiri oli todella rento, vaikka aluksi jännitti poseerata tuntemattoman henkilön edessä. Jos kiinnostuit, jatka lukemista:

Näin osallistut:
- Laita sähköpostia osoitteeseen info@xmodel.fi jossa kerrot että haluaisit kuvata malliportfolion, ja lisää myös seuraavat tiedot:
- Aihekenttään: Julian blogin kuvauskampanja
  Etu,- ja sukunimi
  Ikä
  Sähköpostiosoite
  Puhelinnumero

Modelxpromon facebook: TÄSTÄ ja instagram: TÄSTÄ

Pistä ihmeessä kommenttia jos osallistut tai jos on jotain kysyttävää!

Ei kommentteja