Short hair




Hei! En ole vähään aikaan päässyt kunnolla kirjoittelemaan, mutta nyt olisi sen aika. Alku viikosta kirjoitin peruskoulun viimeisen kokeen, ja en voi oikeen sanoilla kuvailla kuinka onnellinen ja helpottunut olen! Huomenna alkaa viimeinen viikko koulua, jonka jälkeen alkaa pitkään odotettu kesäloma. Kuljen ympäri iso hymy huulilla sillä kaikki tuntuu niin kivalta ja huoleettomalta. En malta odottaa että pääsen taas parin viikon päästä matkustelemaan, ja koko kesä tulee olemaan niin huippu.

Niin kun kuvista ehkä näkyykin, niin olen tehnyt pienen (ison) muutoksen. Kävin kampaajalla päivittämässä lookia, ja päädyin tummempaan ja lyhyempään. Pakko sanoa että tykkään todella paljon, ja viihdyn hyvin näin. Tuntui vain siltä että kaipasin jotain uutta, ja niin rohkea kun olenkin niin tällä kertaa muutoksesta tule vähän isompi. En ole sekuntiakaan katunut!
Tänään olisi luvassa vain rentoutumista. Ajattelin heti tämän postauksen jälkeen katsoa pari jaksoa Modern Familyä, ja ehkä jopa ottaa pienet nokoset. Tuntuu siltä että tarvisin hetken unten mailla.

Mitä kuuluu? Mitä tykkäät uudesta tukasta?

4 kommenttia

  1. Voi että noi hiukset sopii sulle todella hyvin. Mihin olet suuntaamassa peruskoulun jälkeen? Hauskaa sunnuntai päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteet ja kevyen näköiset hiukset, sopii kyllä! Ootko menossa jonnekin kesätöihin, tai haitko edes?:) Ja miltä kuulostais postaus jossa kerrot kesäloma suunnitelmistasi?

    VastaaPoista
  3. mistä nahkatakkisi on?

    VastaaPoista