Mirrored glasses & green jacket





Jacket: Shein (here), tshirt: Bershka, jeans: Cubus

Hei! Uusi viikko, uudet kujeet. Tämä viikko tulee olemaan todella kiireinen koulun ja töitten suhteen. Pysyn kuitenkin positiivisena, sillä ensi viikonloppuna on vappu ja sillon voi ottaa rennommin ja pitää hauskaa. Sitä seuraava viikko tulee olemaan himenan lyhyempi, ja sillon on matka Köpikseen varattuna. Mennään viettämään kunnon äiti-tytär päivä, eli lennetään aikaisin aamulla ja palataan myöhään illalla. En ole  käynyt muuta kun Kööpenhaminan lentokentällä, mutta olen kuullut paljon positiivistä kaupungista. Saa nähdä! 

Uusi takki, joka näkyy kuvissa on Sheiniltä, ja olen siihen tyytyväinen. Takki on paksua materiaalia, joka tekee siitä lämpimän. Yhdistin sen simppelillä tavalla, ja tykkään lopputuloksesta. Muista että saan 40% alennusta ekasta tilauksestasi! 

Mitä tykkäät asusta?

9 kommenttia

  1. Hei! Kiva kun olet taas alkanut postailemaan. En tiedä ymmärsinkö oikein, mutta oletko siis töissä? Jos joo, mistä olet löytänyt töitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) kyllä, teen Subwayssa vuoroja viikottain.

      Poista
  2. Hei, oon aikaisemminkin kysynyt, mutta et koskaan vastaa: oletko onnistunut saamaan sheiniltä laadukkaitakin vaatteita, kun kaksi kertaa tilattuani jokaisen vaatekappaleen laatu on ollut surkea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Julia tekee yhteistyötä Sheinsiden kanssa eli mainostaa sen tuotteita blogissan. Hän ei siis aio sanoa, että tuotteet ovat surkeita. Ehkä se kuitenkin riippuu itse tuotteesta...

      Minusta Julia voisi kyllä vastata harvoihin kommentteihin, jotka hän saa. Ei kolmeen kommenttiin vastaamiseen mene niin paljon aikaa, ettei 17- vuotias tyttö sitä ehtisi tehdä.

      Poista
    2. Hei! Olen jo pitkään tilannut Sheiniltä ja olen huomannut kuinka paljon tuotteiden laatu vaihtelee. Kannattaa siis katsoa tarkkaan mitä materaalia ja millaiset koot ovat. Heidän sivulla näkee myös yleensä kuvia vaatteista muitten päällä, joka voi olla avuksi. Teen niitten kanssa yhteistyötä, mutta olen kyllä jättänyt eri vaatekappaleita postaamatta sillä ne ei ole täsmännyt odotuksiini. Eli kaikki ne tuotteet jotka ovat päässeet blogini puolelle, olen ollut niihin tyytyväinen. En halua mainostaa jotain mitä en itsekään pitäisi :) Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi.

      Poista
  3. Erittäin mainio juulia.

    VastaaPoista
  4. Wau, sun blogi on upea! :) ihania, laadukkaita kuvia ja tykkään sun tyylistä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Ihana kuulla noinkin positiivistä palautetta :D

      Poista