Spring clothing inspo

Vaikkei täällä Suomessa tällä hetkellä sortseja ja hameita paljaan jaloin voi käyttää, olen jo alkanut suunnittelemaan eri asukokonaisuuksia, jossa voi paljastaa enemmän ihoa paleltumatta. Keväällä tykkään käyttää vaaleita värejä, mutta tarvittaessa rikkoa sen "söpöyden" esim. mustalla nahkatakilla. Tulen myös käyttämään harmaata, vaaleansinistä ja nudea. Pyrin myös tuomaan lisää asusteita, kuten koruja ja sormuksia asuihini, joka on itselleni täysin uusi juttu.  Olen tällä hetkellä etsimässä sitä täydellistä mustaa nahkatakkia, hieman laadukkaammasta päästä. Myös uusia hameita, ja kesäkenkiä kuten espadrilloksia ja sneakerseita.


spring inspo shein

Black denim skirt: here, grey t-shirt: here, striped off-the-shoulder: here, lace shorts: here, nude pencil skirt: here, denim shorts: here, black crop top: here, grey t-shirt dress: here, blue trench coat: here

Mitä tykkäsit postauksesta? 

2 kommenttia

  1. Hei muuten oliko teillä 9.luokalla tet ? Tai itsellä on kohta viimeinen tet ja ajattelin kysyä mistä kannattaisi hakea paikkaa.Tai mihin itse hakisit jos olisi työelämään tutustuminen ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli. Olin itse Norjassa hammaslääkäriklinikalla assarina ja tykkäsin. Kannattaa hakea sellaiselle alalle mistä on itse kiinnostunut. Nyt hakisin ehkä markkinointialalle, vaatekauppaan tai johonki lehden toimitukseen :-) Tsemppiä!

      Poista