Fashion tag questions

Hei! Löysin eri blogeista fashion tagin, ja kokosin sitten yhteen omasta mielestäni mielenkiintoisimmat kysymykset ja vastasin niihin. Omasta mielestä oli kiva lukea näitä muitten blogeissa, joten päätin antaa sille mahiksen. Tätä kautta pääsee tutustumaan paremmin mun tyyliin ja ajatuksiin sen ympärillä. Toivottavasti tykkäät!

Ostan vaatteeni yleensä täältä (mainitse kolme kauppaa)?
- Zara, H&M, Mango

Omistatko vaatekappaleita joita et ole koskaan käyttänyt?
- Perustoppeja löytyy joka lähtöön joita tuskin olen käyttänyt. Myös YSL:in jakku ja housut odottavat oikeaa tilaisuutta jolloin pääsisin pukemaan ne päälleni...

Olen tarkasti suunnitellut asuni, heitän vain nopeasti jotain päälleni, vai pyrin vain luomaan mahdollisimman mukavan asun?
- Mukavuus menen kaiken muun ohi kun kuljen koulun, salin ja töitten välillä. Viikonloppusin on aina yhtä kivaa kun pääsee kunnolla suunnitelemaan asun ja laittautua.

Kaappini on enimmäkseen täynnä?
- Kaapistani löytyy aika hyvä sekoitus kaikkea, mutta eniten löytyy ehkä perus villapaitoja kaikissa väreissä ja paksuuksissa.

Kenen tyyliä ihailet?
- Alexa Dagmar, Chloe Schuterman ja Josefine H.J.

Korkkarit vai tennarit?
- Haluaisin vastata korkkarit, sillä haluaisin käyttää niitä paljon useammin, mutta arjessa mukavuus menee edelle eli joudun sanomaan tennarit.

2 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus, tällaisia vastaus-tyyppisiä on aina mukavaa lukea :-) Zara ja H&M on ihan omatkin vakiot, niistä löytyy melkeimpä aina jotain! :D

    VastaaPoista