Sunday funday



Pictures from Cafe Kokko

Hei! Palasin eilen Tallinnan matkalta, joka oli tosi kiva ja meillä oli niin hauskaa! Valitettavasti illalla iski kauhea kuume, joten tämä päivä on vain mennyt lepäämisen merkeissä. Pitäisi valmistautua tulevaa viikkoa varten, ja ei todellakaan ole aikaa tulla kipeäksi. Seuraavalla viikolla on taas paljon kiireitä töitten ja koulun suhteen, joten toivon että pysyisin virkeänä. Pitää vain pysyä positiivisena ja ajatella sitä ihanaa tunnetta kun koulu on vihdoin ohi (ainaki pariksi kuukaudeksi).

Olen muuten superinnoissani siitä että teitä lukijoita on alkanut tulemaan lisää, ja myös se että moni on aktiivisiä kommentoimaan, joten kiitos siitä. Tuntuu kivalta kun saa postauksiin palautetta, ja myös sitä kautta löydän aina uusia blogeja luettavaksi.

Miltä sinun tuleva viikko näyttää?

4 kommenttia

  1. Sun blogin ulkoasu on ihana! Mulla on suunnitelmissa pääsykoelukua ja loppuviikosta töitä. Koitan kans parannella flunssasta, paranemisia muuten sullekin!! :) xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä lukemiseen ja paranemisia sinnekin :)

      Poista
  2. Ihanan oloinen blogi sulla! :-) Mulla on menossa työharjoittelu, jonka parissa menee arkipäivät. Viikonloppuna olisi kiva startata kevään eka piknik, jos sää sallii. :-) Paranemisia sulle!

    http://therewillbesunhine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) Kuulostaa kivalta!

      Poista