My summerplans

Kesäloma on jo päässyt hyvin käyntiin, ja tämän kesän suunnitelmat alkaa olemaan jo paketissa. Tämä kesä tulee poikkeamaan aikaisemmista, sillä tulen olemaan suuren osan päivistä töissä, joka tarkoittaa sitä että vietän monta päivää kotona Helsingissä.
Torstaina suuntaan pitkäksi viikonlopuksi loma-asunnollemme Kalajoelle. Sielä vietän äitini kanssa rentoa viikonloppua urheillen ja nauttien kylpylässä. Kalajoen jälkeen palaan takaisin Helsinkiin ja teen pari viikkoa melkein päivittäin töitä ennen kun lennän Sveitsiin. Kesäkuun 25. päivä lähtee lento Zurichiin, jossa Aurora on jo valmiiksi. Oltiin samassa paikassa viime vuonna, ja uskon että tänäkin vuonna tulee olemaan super hauskaa! Tullaan nauttimaan upeasta kaupungista, ja toivottavasti helteistä. Ehkä keretään myös shoppailla ja kahvitella ;)
Suurinpiirtein koko heinäkuu sujuu töitten parissa, ehkä poikkeuksena jotain viikonlopun matkoja esim. Viroon tai Tukholmaan. Töitten ohella ehdin myös treenata ja nähdä kavereita.
Elokuun ensimmäinen päivä lennetään äitini kanssa Madridiin, josta olen todella innoissani sillä en ole käynyt kyseisessä kaupungissa aiemmin. Vietetään sielä neljä päivää kunnon kaupunkilomaa ennen kun matka jatkuu kohti Mallorcaa. Sielä kuluu loppuloma rentoutuen, ennen koulun alkamista. Poikaystäväni on myös tulossa Mallorcalle mukaan, joten uskon että matkasta tulee hyvä!
Kuvat: weheartit.com
Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?

6 kommenttia

  1. Moikka, Mikset koskaan vastaa jos sulle kommentoi jotain esim kysymyksiä vaatteisiin liittyen ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En kyllä koskaan tahallaan jätä vastaamatta, joten jos et ole saanut vastausta kysymykseesi se on vain jäänyt huomaamatta. Pahoittelut siitä.

      Poista
  2. Hei,
    Sullahan on luvassa paljon tekemistä tänä kesänä! Ihanaa, kun olet myös alkanut postailenaan useammin. Saanko muuten kysyä, mistä olet saanut kesätöitä? Nykyään töitäkin on niin vaikea löytää, varsinkin nuorena. Hyvää kesälomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät :) olen ollut koko kevään töissä subwayssa ja jatkan sielä kesän yli! Kävi kyllä hyvä tuuri kun työpaikan löysin.

      Poista