On my mind


weheartit.com

Kuten olen jo maininnut lähdetään maanantaina reissuun, ja olen siitä super innoissani! En malta odottaa että pääsen viettämään päiviä rannalla ja tutustua uusin paikkohin. Olen myös todella motivoitunut blogini suhteen, ja mulla on paljon uusia ideoita. Harktisen myös videoitten tekemistä matkoilta! Kun tullaan Suomeen on aika palta kouluun, mutta se ei tunnu toistaiseksi niin pahalta ajatukselta. Mutta ennen sitä nautitaan loppukesästä. Toivottavasti tykkäsit kuvakollaasista!
─────────────────────────────────── 
I feel so inspired! As I have mentioned we are leaving for Madrid and Mallorca on Monday and I am super excited. I can't wait to spend my days at the beach and exploring new places. I also feel excited about my blog, and I have many new ideas for it. I am also thinking about posting videos from our trip (if anyone is interested). When we get back it is time to start school again, and I actually feel quite motivated about that too. But first it's time to enjoy the last bits of summer. Hope you liked the picture collage!

Mitä tykkäsit?

3 kommenttia

  1. Moikka! Kun olit silloin keväällä köpiksessä, niin muistatko yhtään sitä kattoterassi paikan nimeä josta sulla on kiva ig:ssä? :) sun blogi on ihan huippu!

    VastaaPoista