Matte lip creams




Uskon ettei kukaan ole missannut NYX:in mattoja huulikiiltoja. Halusin silti jakaa mielipiteeni niistä. Kokoelmassani on kaksi eri sävyä, Cannes ja Athens, ja olen todella tyytyväinen molempiin. Huulikiilloilla on hyvä hinta-laatusuhde. Ne tuntuvat pehmeiltä huulilla ja ovat pigemtoituja. NYX ei myöskään testaa eläimille, joka on aina suuri plussa. Suosittelen!
─────────────────────────────────── 
I bet no one has missed the NYX matte lip creams, but I just had to share my thoughts with you. I have two of them, in the shades Cannes and Athens, and I'm really happy with them. They're affordable but still good quality. They feel soft on the lips and they're pigmented. Also NYX don't test on animals, which is always a plus. I would love to add some new shades to my collection. 


Oletko testannut NYX:in tuotteita?

2 kommenttia

  1. Mie haluaisin kokeilla noita, mutta ikävä kyllä rahatilanne estää sen. Olisin halunnut, että olisit laittanut huulille, koska se olisi ollut kivempi. Se on vaan miun mieltymys, jota siun ei tarvitse noudattaa. :) Mie tiesin sen, että ne eivät ole testattu eläimillä ja se on todella hieno asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan muistaa sen ensi kerralla! Kiitos kommentista :)

      Poista