3 breakfast places in London

Vietettiin neljä päivää Lontoossa, ja koska meidän hotelli oleskeluun ei sisältynyt aamupalaa, päätettiin testata eri ravintoloitten aamupala tarjontaa. En muuten pistänyt pahitteeks...Tässä postauksessa listaan kolme ruokapaikkaa, jotka ovat mielestäni vierailun arvoisia:

IVY CHELSEA GARDEN
Tästä paikasta olin nähnyt kuvia ja lukenut, ja huhujen mukaan tämä on suosittu tarjoilustaan. Pelattiin varman päälle ja varattiin pöytä kaksi viikkoa etukäteen, joka oli hyvä teko, sillä paikka oli lauantai aamupäivästä täynnä. Paikka sopii erinoimaisesti jos haluat hemmotella itseästi hienommalla brunssilla, lounaalla tai illallisella. Ruoka oli laatuisaa kuin myös asiakaspalvelu. Tämä oli todella onnistunut brunssi!

I had seen pictures from this place and heard great stuff about it so we had to try it out. We booked a table in advance which was smart since it was quite crowdy on a Saturday morning. It was quite fancy, the service was amazing as well as the food. All in all a great experience! 



MURIEL'S KITCHEN
Henkilökohtainen lemppari! Tämä sijaitsi satummoisin ihan meidän hotellin (South Kensingtonissa) vieressä, joten suunnattiin sinne yhtenä aamuna. Meiltä ei löytynyt pöytävarausta, mutta satuttiin paikalle juuri ennen kun ovelle muodostui jono. Ruokalistalta löytyi lukuisia eri aamupalavaihtoehtoja, esim. avokadoleipiä, eggsbenedict, smoothieita, eri jogurttikulhoja sun muuta. Vegaaneille/vegeille löytyy myös runsas valikoima! Tällä kertaa valitsin täyteläiset pannarit, jotka olivat taivaalliset! Kahvilan tunnelma oli vilkas, ja sinne oli kokoontunut sekä paikallisia että turisteja. Hinta-laatusuhde oli myös kohdallaan.

My personal favorite! This was located close to our hotel (In South Kensington) so we went there try out their breakfast selection. We hadn't booked a table, but luckily we managed to arrive just before everyone else. They have a great menu with pancakes, avocado toasts, eggs benedict, smoothie bowls etc. Also a great place for vegans/vegetarians! This time I chose the pancakes and they were amazing. The atmosphere was hectic, in a good way! The customers were both tourists and locals. 

COTE BRASSERIE
Cote Brasserie on ketju, joten niitten ravintoloita löytyy ympäri Lontoota. Jouduttiin tänne ihan sattumalta kun Breakfast Clubiin ei jaksettu jonottaa... Tunnelma oli rento eikä mitään super fancyä, ja heidän ruokalistoilta löytyi taas jokaiselle jotain. Ravintola oli sisusutkseltaan viihtyisä, ja ruoka maukasta!

We ended up here when we didn't have the time to queue to The Breakfast Club, but it was a good find. It was super casual and overall cozy. The food was tasty as well. Cote Brasserie has many locations all around London, so it's easily accessible!

Tässä oli kolme nopeeta ruokavinkkiä Lontooseen matkustaville. Toivottavsti tykkäsit ja, että tästä oli hyötyä!

4 kommenttia