All nighter-new favorite foundation


URBAN DECAY-All nighter liquid foundation

WOW! Olen löytänyt uuden lempparimeikkivoiteen. Ja sitäpaitsi aika satunmoisin, sillä nappasin sen stockan hyllyltä mukaan lukematta arvosteluja. Tarvitsin vanhojentanssiin peittävää ja kestävää pakkelia, joka todellaki pysyy koko päivän ja illan. Nimeksi tälle on valittu All nighter, ja syystä. Se todellakin pysyy. Lopputuloksesta tulee tasainen ja peittävä, mutta ei kuitenkaan raskaan tuntoinen. Täydet pisteet Urban Decaylle!
─────────────────────────────────── 
WOW! I've found a new favorite foundation. It was all kind of random since I grab it to the cashier without even doing research. I needed a long lasting full coverage foundation for prom. It's called All nighter, and for a reason. I does stay on all day. The result is even and flawless, without feeling to heavy on the skin. Ten points to Urban Decay! 
Mikä sinun lempi meikkivoiteesi on?

1 kommentti

  1. Mun suosikki on jo pitkään ollut apteekista saatava Dermablend merkkinen meikkivoide. Se on toiminut niin hyvin, ettei useammankaan vuoden jälkeen ole tullut edes mieleen vaihtaa sitä :D Mutta toisaalta, miksi ei? Ehkä ensin kerralla ostankin tuon testiin! :)

    xx: http://roosamononen.com

    VastaaPoista