5 trends I'm loving this spring

Mitä pukeutumiseen tulee, kevät taitaa olla lempivuodenaikani. Tuntuu siltä kun kaikki herää jälleen henkiin, pitkän ja synkän talven jälkeen. Aurinko näyttäytyy taas pitkästä aikaa ja vihdoin voi pukeutua kevyeemmin ja värikkäämmin. Tähän postaukseen olen kerännyt tämän kevään suosikkitrendini, enjoy:
─────────────────────────────────── 
FLOWER PRINTS
Kukat on aina kuulunut kevääseen, mutta tänä vuonna kukka-ja luontoaiheiset kuviot ovat enemmän kuin trendikkäitä. Kukkakuviota löytyy eri muodoissa farkuissa, takeissa tai paidoissa. Kuvio tuo kivan lisän simppeliin vaatteeseen. Tykkään!
FISHNETS
Ei ehkä uusin trendi, mutta edelleen mainitsemisen arvoinen. Verkkosukkahousujen yhdistely arkityyliin saattaa olla haastavaa, sillä lopputulos pitää pysyä asianmukaisena. Yhdistä revittyjen farkkujen- ja t-paidan pariksi ja anna sukkisten olla huomiossa, niin´kuin kuvissa. Verkkotrendi näkyy myös paidoissa (Inspo: Uuno Turhapuro).
RUFFLES
Tänä keväänä röydelötrendi tulee näkymään joka puolella. Kaupoista löytyy eri versoita, ja trendin voi muuntaa oman maun mukaan. Röyhelöt on kuitenkin tosi sööttejä, joten muu asu saa olla hieman räväkkäämpi ;)
ALL PINK EVERYTHING
Kaikkien lapsuudenunelma? Pinkki näyttäytyy jälleen eri muodoissa, ja oma lemppari on ehdottomasti vaaleanpunaiset paidat. Tämä väri yhdistettynä vaaleaan farkkuun ei voi mennä pieleen tänä keväänä. Rohkeammat voivat rokkaa vaaleanpunaista päästä varpaisiin...
WAIST SINCHERS
Korsetti korostaa vyötäröä, ja siksi tämä on täydellinen yhdistää oversized paidan-, takin tai neuleen pariksi. Lempparikombo on valkoinen kauluspaita, leveä musta korsetti ja ylipolvensaappaat. 
Mitkä ovat sinun suosikkitrendit?

1 kommentti

  1. Onko sulla oikeasti Guccin aito t-paita tossa ig-kuvassa? Noihan maksaa tyyliin 500-800e. Maksatko oikeasti T-paidasta noin paljon??

    VastaaPoista