Midsummer



Nyt on juhannuksesta selvitty ja paluu arkeen on koittanut. Tämä viikko tulee olemaan täynnä töitä ja valmistelua seuraavaa matkaa varten minne lähetään jo perjantaina, jännää! Mutta hetkeksi vielä juhannustunnelmiin...Lähdettiin perjantai aamupäivällä kohti Sipoon saaristoa ja ajokortin saaneena sain toimia kuskina mennen tullen. Saavuttuaamme perille nautittiin hyvästä ruoasta, kylmistä juomista ja hauskasta seurasta. Väsättiin omat kukkaseppeleet ja osa porukasta kävi jopa meressä uimassa. Myöhemmin illalla poikettiin kylällä ihastelemassa juhannuskokkoa. Vietettiin kahta juhlaa samaan aikaan, sillä oli Pihlan vuoro täyttää 18. Skoolattiin siis myös sen kunniaksi. Ihana viikonloppu takana!
─────────────────────────────────── 
Last Friday me and a group of friends headed to the countryside to celebrate midsummer and Pihla who turned 18. We enjoyed good food and great company. We had a lovely weekend even though the weather wasn't on our side on Friday, but on Saturday we actually got to do some tanning before we headed home. This week will be filled with work and preparing and planning for our upcoming trip this Friday, exciting! 

5 kommenttia

  1. Ihania kuvia! :)
    Mistä toi mekko on, jos saa kysyä?
    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tietenki saa:) löysin viimeviikolta mangon alennusmyynneistä, saattaa löytyä vielä. Muistaakseni niitä oli eri värisinä! Happy shopping! xx

      Poista