Catching up

Moikka!
Tänään on ollut erittäin tapahtumarikas päivä. Päivä lähti mukavasti käyntiin tennis peluulla auringon paisteessa. Oli tosi kiva päästä taas pitkästä aikaan pelaamaan oikeen kunnolla. Kerettiin pelata noin tunnin ennen kun käveltiin kaupan kautta kotiin. Kotona kävin nopeasti suihkussa ja laittauduin tapaamista varten. 





Roosa (link) on käymässä täällä Kuhmossa joten sovittiin jo eilen illalla kahvittelu-tapaaminen kahden aikaan Kuhmo-talolla. Etisttiin kiva pöytä ikkunan vierestä, järvi näköalalla ja tilattiin molemmille kahvit ja kakunpalaset. Istuttiin loppujen lopuksi lähes pari tuntia samalla kun juteltiin ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Kahvittelun jälkeen käveltiin järven rantaan ottamaan kuvia. Rannalla oli ylättävän paljon väkeä uimassa ja aurinkoa ottamassa! 




Illalla kävin vielä elokuvissa kaverin kanssa kattomassa Zac Efronin uusin leffa, Neighbors. Oli muuten todella hauska leffa jossa sai nauraa suunnilleen alusta loppuun :D Suosittelen!

5 kommenttia

  1. Herkullisen näköstä :3

    VastaaPoista
  2. Miten tähän sun blogiin voi liittyä, ku ei oo sitä lukia palkkia ? x(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjaudut sisään bloggeriin ja etusivun vasemmalla puolella on lista missä näkyy kaikki blogit jota seuraat ja siinä ensimmäisenä lukee: lisää. Paina sitä ja lisää siihen mun blogin url-osoite niin liityt lukijaksi :D Tai toinen vaihtoehto on seurata mun blogia bloglovinissä!

      Poista
  3. mistä toi vihree paita on? tosi kivan näkönen :)

    VastaaPoista