Flower blouse & white blazer

Heippa! 
Tänään oli ihana nukkua pitkään. Tuntuu siltä että olis koko loman ollu menossa, ja nyt kun olen täällä kotona kaikki on paljon rauhallisempaa. Hyvän aamupalan jälkeen menin takasin pitkälleen ja katoin pari jaksoa Gossip Girliä. Taidan olla koukussa siihen sarjaan, taas...




Kolmelta olin sovinnut Roosan kanssa tapaaminen keskustassa. Sateen vuoksi päätettiin mennä kahvilaan. Oli tosi kiva nähdä taas kuukauden jälkeen, ja molemmilla oli paljon kerrottavaa. Istuttiin siinä hetken aikaan ja vaihdettiin kuulumisia ennen kun sain kyydin kotiin.
Kotona tehtiin herkullista ruokaa ja nautittiin ilta auringosta rantasaunalla. Sain jopa äitin mukaan ulos ottamaan musta asukuvat uudet vaatteet päällä. Illaks ei ole oikeestaan muita suunnitelmia. 





Blazer: SHEINSIDE (new, link: here), blouse: OASAP.COM (new, link: here), skirt: OASAP.COM (new, link: here) pants: GINA TRICOT, heels: STRADIVARIUS

Kuten huomaatte oon siirtänyt blogin tänne blogspotiin. Oon jo pitkään harkinnut sen siirtämistä ja tulin siihen päätökseen että tämä on parempi vaihtoehto. Toivon silti että jatkatte blogini seuraamista tulevaisuudessakin!


Miten teidän päivä on sujunut? Mitä tykkäsitte asusta?

4 kommenttia