Fitnessguru

// Tuotteet saatu blogin kautta




Vähän yli kuukausi sitten sain ison paketin postissa Fitnessgurulta (link). Paketti sisälsi yksittäispakkauksia näistä tuotteista:

Onepancake
- "One Pancake® on nopea ja helppo tapa tehdä proteiinipannukakkuja tinkimättä ravintoarvoista. Koska sekoituksemme perustuu korkealaatuiseen proteiiniin ja siinä on vain vähän rasvaa ei sinun tarvitse enää tehdä tavallisia pannukakkuja!"


Oneamino (cola, päärynä ja omena)
- "Kaikki sisältävät 92,4% välttämättömiä aminohappoja, BCAA ja ovat sekä sokerittomia että hiilihydraatittomia.
One Amino otetaan harjoittelun aikana extra energian ja kestävyyden saamiseksi sekä parantamaan palautumista ja
lihasrakentumista!Lisäämällä aminohappoja vapaassa muodossa ja haarautuneina kuten BCAA, maksimoit omat
edellytyksesi lihaskasvulle ja palautumiselle.  One Amino edesauttaa parhaita mahdollisia tuloksia harjoittelusta.

Onewhey (kiwiyoghurt ja vanilla whitechocolate)
- "One Whey® on täydellinen lisä kaikille urheilijoille jotka haluavat lisätä palautumista, lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa sekä nostaa suorituskykyään. Heraproteiini koostuu aminohapoista jotka tukevat lihaspalautumista ja rakentavat lihasmassaa. Estääksesi lihaskudoksen hajoamista, on tärkeää, että erityisesti aktiiviset henkilöt saavat joka päivä riittävästi proteiinia. Koska lihaskudos hajoaa harjoittelun aikana ja rakentuu ainoastaan jos riittävästi aminohappoja on saatavilla voi urheilevalla olla suurempi tarve saada proteiinia. Proteiinijauhe on erinomainen proteiinilähde jolla on korkea hyötyosuus ja jonka valmistus kestää vain muutaman sekunnin."

Oneheat fatburner
- "One Heat® A.M. on kehitetty maksimoimaan rasvanpolttoa ja energian saantia päivän aikana samalla kun makeanhimo eliminoidaan. One Heat® A.M. sopii niille jotka haluavat parhaat mahdolliset edellytykset noudattaa suunniteltua dieettiä ja silti säilyttää korkean metabolismin ja energian."

Täytyy sanoa että olen ollut todela tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin. Tuotteiden valmistamiseen ei kulu turhaa aikaa, ja sen takia on niin helppo valmistaa palauttavan juoman (onewhey) tai aterian (onepancake). Omat lempparit ovat olleet oneamino cola ja onewhey vanilla whitechocolate. En tajua miten niin terveellinen ja hyödyllinen juoma voi maistua niin epäterveelliselle, haha! Itsellä ei ole ollut mitään tiettyjä tavoitteita treenaamisen suhteen, joten siltä kannalta en voi sanoa "toimiiko" esim. rasvanpolttaja. Mutta jos sinulla on tavoitteena esim. laihtua niin ei kannata jättää sitä yhden tietyn tuotteen varaan. Parhaat tulokset tulee kuitenkin monipuolisesta ruokavaliosta ja säännöllisestä liikunnasta. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan lisäravinteita Fitnessgurulta, jos ei tulosten takia niin ainakin maun takia!

Onko kukaan teistä testannut fitnessgurun tuotteita? Mitä tykkäsitte?

5 kommenttia

  1. Moi! Kysyisin, että paljonko sulla mahtaa olla lukijoita? Kun oot saanut yhteistöitä ja sheinsidenki kanssa!

    Ja tosta tradetrackerista, niin tienaako sillä "hyvinkin"?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloglovinissa 160 seuraajaa! Nettikaupat ei aina välttämättä katso lukijamäärää, vaan blogin ja kuvien laatua yms. Ja monet yhteistöt tulee instagramin kautta, jossa on sitten vähän enemmän seuraajia :)

      Poista
  2. vaikuttaapa mielenkiintoisilta tuotteilta! :)

    VastaaPoista
  3. Minne lukioon / ammattikouluun hait? Ja mikä on keskiarvosi?

    VastaaPoista