My weekend

Vitsi mikä viikonloppu takana! Alunperin ei ollut oikeestaan mitään suunnitelmia, mutta loppujenlopuksi keksinkin vähän kaikkea tekemistä. Rakastan sponttaanisuutta!
Perjantaina koulun jälkeen nähtiin Auroran kanssa keskustassa ja päätettiin käydä syömässä. Juteltiin niitä näitä ja vähän myöhemmin liittyi Ronja seuraamme ja keksittiin että kaikki kolme mennään meille yöksi. No, istuttiin siinä meillä iltaa ja käytiin myöhemmin samana iltana mutka ulkonakin. 
Lauantaina herättiin ihmisten aikoihin ja aamupalan jälkeen kun vieraat lähtivät, käytiin toisen kaverin kanssa, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan, kahvilla vaihtamassa kuulumisia. Illalla tehtiin serkun kanssa ruokaa ja katsottiin leffaa.
Nukahdin jo yhdeksän aikaan (en tajua miten olin niin väsyny, haha) joten sen mukaan myös heräsin sunnuntaina aikaisin. Pyörin sängyssä ja selailin puhelinta tunnin ajan ennen kun herätin serkun kahdeksan-aikoihin, jonka jälkeen lähdettiin ulos nauttimaan auringonpaisteesta. Eksyttiin Esplanadille, ihanaan Cafè Strindbergiin jossa tilattiin kahvit, katseltiin ihmisiä ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Tuli kyllä sellainen kevätfiilis kun istuttiin ulkona ja aurinko paistoi suoraa kasvoille. Päivän päätteeksi käytiin pyörimässä Ikeassa, ja lähtihän sieltä tietty jotain pientä mukaan.

Siinä aika tiivistettynä tästä viikonlopusta. Oon niin ilonen että sain viettää sitä ihanien henkilöitten kanssa ja että sain nauttia ihanasta säästä! Kannattaa jatkossakin jättää suunnitelmat auki eikä odottaa liikaa, sillä silloin yleensä yllättyy positiivisesti! Hyvää alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle.

7 kommenttia

  1. Ihanat kuvat! Ja viikonloppu kuullosti tosi hauskalta :) !

    VastaaPoista
  2. Mistä sun valkoinen takki on? Aivan ihana blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zara, ostettu joulukuussa joten epäilen että sitä löytyy enään :/ Kiitos!

      Poista
  3. Ihanan valoisia kuvia! Ja muutenkin upea blogi! Täytyykin jäädä seurailemaan :-)

    VastaaPoista
  4. ihanan rennolta kuulostaa viikonloppusi! <3 blogisi vaikuttaa tosi kivalta, päätin jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista
  5. Viikonloppusi kuulostaa ihanan rennolta :) Sulla suloinen blogi <3 Kauniita ja valoisia kuvia postaukset täynnä :)

    VastaaPoista