Wednesday



(kuvia lauantailta kun käytiin äitin kanssa shoppailemassa, heh)

Makaan ihan uupuneena sängynpohjalla tällä hetkellä. Sytytin ikkunanlaudalla kynttilöitä ja rauhallinen soittolista soi taustalla. En tiedä mistä tämä väsymys tulee, mutta koitan päästä aikaisin nukkumaan tänään niin eiköhän se siitä helpota. Toivottavasti!
Sain tänään matikankokeen pois alta, ja nyt voi hengähtää pariksi viikoksi ennen kun on seuraavat kokeet. IB-linjan pääsykokeetkin lähestyvät kovaa tahtia, jännittää kyllä jonkin verran! 
Koulun jälkeen tapasin tätini Kluuvissa ja käytiin katsomassa leffa nimeltään; Armi elää! Leffa oli ihan mielenkiintoinen, mutta omaan makuuni vähän liian monimutkainen. 
Nyt taidankin laittaa kaikki elektrooniset laitteet sivuun ja olla vaan hetken aikaa, tulee todella tarpeeseen. Hyvää illanjatkoa sinne!

Miten sun keskiviikko on mennyt?

10 kommenttia

  1. Oi vitsi, ihania kuvia ! oot vaan niin upea :)

    VastaaPoista
  2. Oot vaan ihan älyttömän kaunis ja sun blogis on ihana :)!

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi! Mistä toi valkonen takki on?

    VastaaPoista
  4. Moikka :) onko sun kaikki Louis Vuitton laukut aitoja, kun sinulla näyttää olevan niitä ainakin neljä erilaista? Oletko ollut tyytyväinen tuohon uuteen pochetteen? Mahtuuko sinne tarpeeksi, esim. meikit, puhelin, lompakko? Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Itselläni on kaksi LV laukkua (speedy ja pochette), joten ne muut ovat olleet joko serkulta tai tädiltä lainassa. Ja kyllä ovat aitoja :) Olen ollut erittäin tyytyväinen pochetteen, ja siinä kannan yleensä puhelinta, huulirasvaa, kameraa ja pankkikorttia/kolikoita. Mahtuu just ne tarpeelliset mukaan!

      Poista
  5. Sul on ihan mieletön tyylitaju!! Voitko kertoa mitä mieltä oot lv favorite pm monogramista? Ajattelin hankkia sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tykkään tosi paljon! Se kultaketju siinä on vaan omasta mielestäni vähän liikaa.

      Poista
  6. Ihana blogi sinulla <3 liityn kyllä lukijaksi :)<3

    VastaaPoista