Biker jacket & navy stripes





Leather jacket: HERE (link), dress: similar HERE and HERE (link), shoes: Mango

Heippa! Istutaan tällä hetkellä Auroran kanssa sohvalla pitkän päivän jälkeen. Viikonloppu on mennyt kivasti, hyvässä seurassa ja rauhallisissa tunnelmissa. Perjantaina kerkesin jo ennen koulua käydä salilla, joten koulun jälkeen suuntasin keskustaan kahville kavereitten kanssa. Illalla oltiin serkun kanssa meillä katsomassa leffaa.
Tänään heräsin auringonpaisteeseen. Päätin sitten hyödyntää ihanaa säätä, joten lähdin ulos lenkille. Olin ulkona noin tunnin, ja aika menin niin nopeasti kun kuuntelin inspiroivia podcasteja! Lenkin jälkeen istuin pitkään koulujuttujen parissa, ennen kuin tapasin Auroran Kampissa. Käytiin ruokakaupassa, ja tultiin meille tekemään herkullista avokadopastaa.

Kerettiin myös käydä ottamassa kuvia mun vaatekaapin uutukaisista. Tilasin ihanan kesäisen mekon ja nahkatakin House of Brandonilta. Tilasin sieltä ekaa kertaa, ja olen super-tyytyväinen! Tilasin tuotteet siis torstai iltana, ja perjantaina tulikin jo sähköpostia että paketti on noudatettavissa. En ole kyllä koskaan ennen kokenut näin nopeeta toimitusta. Suosittelen että käyt katsomassa esimerkiksi niiten mekkovalikoimaa täältä, jos tarvitset mekkoa vielä kevätjuhliin tai miksei muihinki juhliin! En malta odottaa että pääsen käyttämään tätä mekkoa veneellä, tai vaikka rannalla. Niin ihana ja kesäinen

Mitä tykkäsit asusta? Onko teillä jo auringoista ja kesäistä?

// Tuotteet saatu yhteistyön kautta

4 kommenttia