Ladurée Paris




Haha, ajattelin tulla jakamaan kuvia näistä aivan ihanista macaronseista, jotka siis ostin Pariisista. Käytiin äitin kanssa pikasesti heidän liikeessä. Siellä oli kaksi eri huonetta, jossa yhdestä sai ostaa macaronseja ja ottaa mukaan ja toisessa oli itse kahvila jossa olisi voinut istuskella ja nauttia taivaallisista leivoksista. Haluaisin kyllä joskus käydä istumassa jossakin niitten  "tea roomissa". Olisi aivan varmasti kiva kokemus! No, nyt macaronsit on jo syöty ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa.

Oletko koskaan käynyt Laduréella? Tykkäätkö macaronseista?

3 kommenttia

  1. Itsekkin olen käynyt kahdesti Pariisissa ladureella & tosi hyviä noi on !! :-)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Vähän aiheesta poiketen, mitä mieltä olet lv:n pochetesta ihan yleisesti? Voitko suositella kyseistä mallia omien kokemuksiesi pohjalta? Miksi valitsit ennemmin pocheten kuin esim. eva clutchin? Anteeksi kysymystulva, painin itse kyseisten vaihtoehtojen kanssa ja sulla on niin hyvä tyylitaju :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt pochetesta todella paljon! Niin kätevä kantaa olalla, jos tarvii vain tärkeimmät jutskat mukaan. Laukusta voi myös ottaa hihnat kokonaan pois ja käyttää esim. meikkilaukkuna :) Suosittelen sitä lämpimästi, ja jos ostat niin osta samalla pitempi hihna, sillä sen avulla se soveltuu eniten arkikäyttöön. Tykkään pocheten ulkonäöstä enemmän kun eva clutchin!

      Poista