Coffee tasting

Mannantai ja uusi viikko lähti hitaasti käyntiin aikaisella herätyksellä, jonka jälkeen oli kahdeksan tunnin koulupäivä. Onneks selvisin siitä, sillä iltapäiväksi oli joten kivempaa luvassa. Mut oli kutsuttu kivaan blogitapahtumaan Katajanokalla sijaitsevaan kahvilaan nimeltä Johan & Nyström. Olen käynyt pari kertaa aiemmin kyseisessä kahvilassa, joten innostuin kun sain kutsun sinne.


Tapahtuma oli Greatdaysin järjestämä, ja me bloggarit saatiin kokea kahvimaistajaiset jossa kaksi asiantuntijaa kertoi meille heidän kahveistaan ja toiminnasta. Opin illan aikana vaikka kuinka paljon uutta kahvista, ja tutustuin myös uusiin ihmisiin.




Olen todella iloinen että mut kutsuttiin, sillä tapahtumasta jäi hyvä fiilis. Toivottavasti tulevaisuudessakin tulee lisää tämän tyyppisiä tapahtumia!

Julkaisen vielä tällä viikolla alennuskoodin jolla saa alennusta kyseisestä tapahtumasta. Voin suositella lämpimästi eteenpäin, ja tämä on ehdottomasti hyvä lahja idea jollekin näin jouluna. Lisää tapahtumia löytyy: www.greatdays.fi

4 kommenttia

  1. Oli kyllä kiva tavata😊 toivottavasti tavataan vielä jatkossa!

    VastaaPoista
  2. Mullekin jäi tosi kiva fiilis tapahtumasta :) Ja toivottavasti tavataan vielä ehkä jossain muisskin merkeissä!

    VastaaPoista