Skincare ruotine

Sain toivomuksia kertoa mun ihonhotorutiineista, joten päätin toteuttaa sen tänne blogin puolelle. Halusin myös vinkata jostain hyvistä tuotteista, joten toivottavasti saat jotain uusia suosikkeja!
NAFHA daily scrub-sain kyseisen tuotteen yhteistyön kautta, ja mulla ei ollut sen kummemmin odotuksia. Yllätyin kuitenkin positiivisesti tuotteesta, ja se pääsikin nopeasti päivittäiseen käyttöön. Kuorinta jättää ihon ihanan sileäksi ja saa aikaiseksi puhtaan tunteen. Tuote ei myöskään kuivata ihoa.

Formula 10.0.6 cleanser-ihan perus hyvä meikinpoisto geeli joka tuoksuu ihanalle granaattiomenalle. Ainut miinus on että kuivattaa ihoa vähän joka tuottaa vähän ongelmia nyt talvella.

EOS lipbalm-ihanan kosteuttava ja helppokäyttöinen huulirasva joka löytyy monessa eri "maussa". Tykkään!

Loreal daily moisturizer-käytän tätä meikin alla sillä koen että rasva kosteuttaa ihoa ja jättää sen sileäksi. Meikistä tulee paljon tasaisempi ja se saa aikaseksi paremman lopputuloksen.

Bioderma cleansing water- moni youtube-guru on hehkuttanut tätä kasvovettä, joten päätin ostaa sen ihan mielekiinnosta kun olin Pariisissa keväällä. Tuotteesta on vielä yli puolet jäljellä vaikka onkin ollut päivittäisessä käytössä. Käytän sitä aina meikinpoiston jälkeen, sillä se saa ihon puhtaaksi ja poistaa loputkin meikit kokonaan pois. Ihanan hellä ja kosteuttava iholle, eikä sisällä hajusteita sun muuta!

Mitä tykkäsit? Mitkä on sinun top 3 ihonhoitotuotetta?

2 kommenttia