Green sweater dress & winter break




Coat: H&M, scarf: Holzweiler, shoes: Zara, sweater: Shein.com (direct link)

Kaksi päivää ennen joulolmaa, eli nyt vedetään todella viimeisillä voimilla. Syksy on mennyt todella nopeasti, enkä aina ole kerennyt edes tajuta mitä kaikke tällä ajalla on tapahtunut. Loppuviikoksi on paljon kivaa suunnitelmissa, ja odotan innolla että arkisin kerkee tehdä muutakin kun vain istua koulupenkillä.
Kuuden päivän päsätä suuntaan New Yorkiin viettämään joulua äitini kanssa. Sieläkin on paljon kivaa suunniteltavaa, ja ollaan keksitty joka päivälle jotain tekemistä ja nähtävää. Paljon nykki-aiheisia postauksia siis tulossa! 
Sain pari viikko taaksepäin paketin Shein.com:ilta, jossa oli ihanan paksu armeijanvihreä villapaita. Villapaita oli sen verran pitkä, että sen saa helposti yhdistettyä sukkahousuihin tai legginseihin. Tulen käyttämään paitaa rennommin, ja sillon kun en halua jäätyä ulkona! Sheinillä on tällä hetkellä hullut alennusmyynnit meneillään, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.

Mitä tykkäsit asusta? Mitä suunnitelmia sinulla on joululomalle?

4 kommenttia

  1. Tykkään ;) ja karibian matka ja paljon ruokaa!

    VastaaPoista
  2. Ihan tosi kivan olonen blogi sulla ! Tykkään :)
    Kuulostaa ihan mahtavalta noi sun joululomasuunnitelmat! Kivaa reissua ja mukavaa joulua.:)

    VastaaPoista
  3. Tilasin tuolta Shein.com:ilta vaatteita blogisi inspiroimana kun näyttävät aina niin tyylikkäiltä sinulla. Tilasin 120 dollarilla ja kun kaikki yhdeksän vaatetta saapuivat...ihan hirveä laatu ja halvan oloisia ilman edes mitään tägejä :( kaikki menivät suoraan kirpputorille. Oletko oikeasti tyytyväinen Shein:in vaatteisiin?

    VastaaPoista