The telephone box


Super touristy pics from London!

Keskellä viikkoa mennään, ja tämä viikko on tuttuun tapaan mennyt super nopeasti. Arkiset kuviot ovat niin tutut, että menen vain paikasta toiseen miettimättä sen enempää. Tuntuu kuin odottaisin tulevaa, ja unohdan helposti elää hetkessä. Onhan se arki loppujenlopuksi tärkeää, ja siitä pitää myös muistaa nauttia! Tällä hetkellä istun yksin kahvilassa. Halusin vaihtelua keittiönpöydälle, ja tunnen oloni heti enemmän inspiroituneeksi. Pyrin saamaan pari koulutehtävää valmiiksi, ja myös valmistella pari postausta julkaistavaksi. Hyvää keskiviikkoa sinulle!
─────────────────────────────────── 
Now we're at the middle of the week, and this week has gone by fast. I feel like I say that every week, but somehow that's just how it is. I've noticed that during everyday life I just go from one place to another, without thinking about it. It's easy to forget to enjoy everyday life, and usually you're always longing for something else. But it's important to enjoy that as well! Right now I'm sitting by myself at a cafe. I needed some change, and instead of working from home, I decided to come here. I feel much more inspired. My goal is to do some schoolwork and also prepare blogposts. Hope you're having a great Wednesday!

Mitä tykkäsit?

2 kommenttia

  1. Ihana takki! Mistähän se mahtaa olla ostettu ja saakohan enää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään siitä kovasti. Olen ostanut sen pikku putiikista Bergensitä, merkki on Carla F. Ostin sen jo pari vuotta sitten joten tuskin saa enään :/

      Poista