Wishlist & gift ideas for Christmas

Kaupungissa vilisee stressaantuneita lahjaostoksilla olevia henkilöitä. Kaikki haluaa löytää sen täydellisen lahjan parhaalle kaverille, poikaystävälle tai vanhemmille. Olen sitä mieltä että joulu- tai synttärilahjat ovat yliarvostettuja, sillä uskon, että tärkeän henkilön voi yllättää lahjalla milloin vaan, tai näyttää arvostusta muilla tavoin. Ja tärkein asia on se, että lahja tulee tarpeeseen ja on mieluinen. Tähän kollaasiin koitin kerätä lahjaideoita, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Näihin voi olla ikävä käyttää omaa rahaa, ja siksi uskon että nämä ovat täydellisiä lahjoja antaa läheisilleen!

Ihonhoitotuotteita & meikkiä-Tämä on ehdottomasti varma kortti. Kannattaa kysyä tavarataloista mitä he suosittelevat ja mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä suosittuja. Sitä kautta lahjansaaja pääsee testaamaan uusia tuotteita.

Oloasut, alusvaatteet & kylpytakit-Kuinka täydellistä avata paketti jouluaattona, joka sisältää oloasun jossa voi viettää loppu loman? Voi esimerkiksi ostaa ylä- tai alaosan tai kokonaisen setin. Kannattaa valita neutraali väri, näin lahja osuu varmuudella nappiin.Varmasti arvostettu lahja.

Sisustus esim. kynttilöitä tai lakanoita-Käytännöllinen lahja, joka sopii kaikille!

Lompakko, passikotelo & laukku-Tätä lahjaa ei kannata ostaa ilman selkeitä ohjeita. Kannattaa ottaa selvää mistä kyseinen henkilö tykkää ja mitä tämä on toivonut. Uskon kenen tahansa ilahtuvan, jos unelma laukku löytyisi joulukuusen alta ;-)

Elämykset-Mielestäni paras lahja! Mikä onkaan sen parempaa kun lähteä matkalle, käydä konsertissa tai mennä ulos syömään ja luoda uusia yhteisiä muistoja. Tämän voi helposti muuntaa oman budjettinsa mukaan. Elämyslahjat jäävät taatusti mieleen.

Mitä tykkäsit?

Ei kommentteja