Yellow tones

TOP: MANGO
PANTS: ZARA
SHOES: VAMOS (link)

Istutaan parhaimmillaan Helsinki Vantaan lentokentällä odottelemassa bosrdausta. Ennen sitä halusin kuitenkin tulla jakamaan uudet asukuvat. Kierreltiin Auroran kanssa Eirassa ja lopulta löytyi tämä söpö keltainen rakennus jonka edessä otettiin kuvia. Päälläni näkyy uudet espadrillokset, jotka sain Vamokselta yhteistyön kautta. Ne on ehdottomasti lähdössa mukaan Dubaihin kanssani. Kyllä, suunnataan viikoksi Dubain helteisiin. Jännä nähdä mitä Dubailla on tarjolla sillä en ole käynyt missään saman tyyppisessä paikassa aikaisemmin. Avoimin mielin lähdetään. Nyt on kuitenkin pitkä lento luvassa. Laskeudutaan vasta aamuyöstä ja sitten on koko lauantai aikaa nähdä ja kokea. Päivittelen ensi kerralla lomatunnelmista!
─────────────────────────────────── 
I'm currently sitting at the airport updating you guys. I just quickly wanted to share these outfit photos  before we board the plane. In these pictures I'm wearing my new espadrilles that I got from Vamos. I liked them so much that I decided to bring them with me to Dubai. Yes, we are headed for Dubai. We are staying there for a week. I'm excited to see what Dubai has to offer, since I haven't been to any place like it before. At least we have some super hot days ahead of us. Next time I'll update you with some vacation feels!

2 kommenttia

  1. Niiin upeat lasit! Niitä on nykyään kaikkialla ja oon niin rakastunut, sopii sulle niin hyvin 😍 Todella kivoja kuvia taas ja niin kiva blogi sulla, onneks löysin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itse en ole vielä ihan varma sopiiko ne mulle vai ei :D totuttelen vielä, haha. Ihana kuulla että tykkäät ja että jäät pidemmäksi aikaa :)

      Poista