3x breakfast spots in Copenhagen

Vappuna vietin pidennetyn viikonlopun ihanassa Köpiksessä. Kaupunki on tunnetusti erittäin trendikäs, jonka takia "insta-ystävällisistä" aamupalapaikoista ei ollut pulaa. Matkaamme mahtui kolme aamupalaa joista ajattelin tässä postauksessa kertoa hieman enemmän. Toivottavasti tästä on hyötyä Köpikseen matkaaville:

Union Kitchen-Store strandstræde 21
Jos olet instasta bongannyt kuvia cappucinoista härskeineen lauseineen, täältä niitä saa. Hauska lisä! Syömäni avokadoleipä oli hyvää, mutta kovan hinnan takia odotin hieman enempää. Koska ei oltu varattu pöytää etukäteen joudutiin istua baaritiskillä, joten pitäkää mielessä että paikka on tosi suosittu. Listalta löytyy myös muita vaihtoehtoja kuten eggs beneditejä, vohveleita (täytyy testata ensi kerralla) ja aamupalatarjottimia.

Hønen & ægget-Øster farimagsgade 16
Ainoa paikka josta en ollut kuullut aikasemmin. Satuimme löytämään tämän asuntomme kulmilta eräänä aaumuna matkalla keskustaan. Nimensä mukaan ravintola tarjoaa eri annoksia sisältäen kanamunaa. Heidän tryffelimunakokkeli oli erinomaista ja myös cappucinot. Todella viihtyisä paikka hieman keskustan ulkopuolella.

Fars dreng-Ny adelgade 7
Todellakin maineensa arvoinen paikka. Parempaa ja kuvauksellisempaa ruokaa saa etsiä pitkään. Kaikki annokset koristeltiin kukilla, kuinka täydellistä?! Täällä tuli syötyä ehkä parhaat köyhät ritarit ikinä, voisin melkeinpä matkustaa takaisin pelkästään niitten takia, haha! Itse ravintola on suhteellisen pieni, joten voi olla että pöytää joutuu odottamaan. Odotus kyllä palkitaan...
Tässä oli ne kolme paikkaa mitä ehdimme matkan aikana testata. Muita tunnettuja paikkoja joissa haluan ehdottomasti ensi kerralla käydä on: Souls, Mad & kaffe ja Atelier september. Toivottavasti tästä mini-oppaasta oli hyötyä, ja jättäkää ihmeessä omat vinkkine kommentteihin!

7 kommenttia

  1. Tosi mukavan kuuloisia kaikki paikat! Kävin viime vuonna köpiksessä ja edellisestä kerrasta olikin varmaan jo kymmenen vuotta. Köpis oli kyllä tosi kiva paikka ja pistän nää kyllä mieleen ens reissun varalle 😊

    https://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köpis on kyllä niin kaunis ja viihtyisä kaupunki :) Kiva kuulla että postauksesta oli hyötyä!

      Poista
  2. Hauskoja noi Cappuccino ja niiden tekstit. Tuli nälkä tätä postaus tai lukiessa.

    VastaaPoista
  3. Kivoja paikkoja ja ihanan näköisiä herkkuja:) Muutama vuosi sitten käväistiin Köpiksessä kun siellä oli WithinTemptationin konsertti..tykkäsin kyllä kaupungista kovasti,paljon nähtävää! Mukavaa elokuun jatkoa sinne;)

    VastaaPoista
  4. Pakko päästä joskus Köpikseen!

    VastaaPoista