4 things I want to do in Copenhagen

Kuukaudet vierii, ja tuntuu siltä kun olisi ollut eilen kun varattiin viikonloppu-matka Köpikseen. Olemme poikaystäväni kanssa lähödssä vapun viettoon kyseiseen kaupunkiin, joka onnistui tekemään sen verran suuren vaikutuksen minuun yhden päivän aikana, että oli pakko päästä uudestaan käymään. Tällä kertaa käytössämme on hieman enemmän aikaa, tarkemmin neljä päivää. Alas olen listannut 5 asiaa, joita haluaisin toteuttaa matkamme aikana. Enjoy!
─────────────────────────────────── 
As some of you might remember, me and my boyfriend visited London over the weekend last fall. Both of us enjoyed it so much, so we decided to book a similar trip, but to another destination. This time we are visiting Copenhagen, and I've listed some things I want to do during our stay. Enjoy!
1. Do people watching and sip coffee at The Union Kitchen
Köpiksessä kun liikkuu tyylikkäitä ihmisiä, niin haluan vain rauhassa ihailla ihmisten pukeutumista ja inspiroitua. Ihanaa!
2. Hire bikes and explore the city
Kaikkihan pöyräilee Köpiksessä? Tuntuu hauskalta idealta kokea kaupunki pyörän kyydistä. Pyörällä kun pääsee nopeasti paikasta toiseen ja samalla voi ihailla näkymiä, toisin kun metrolla liikkuessa.

3. Visit Amalienborg slott
Kuninkaanlinnan vierailu tuntuu tyypilliseltä turisti-jutulta, joten täytyyhän sekin kokea. Varsinkin kun alue näyttää sen verran kauniilta, että kuvatkin varmasti onnistuvat ;)
// Pictures pinterest & devote.se/ekva
4. Eat brunch
Pakollista kaupunkiloman aikana. Olen jo valmiiksi googlannut eri paikkoja, jotka näyttävät kiinnostavilta, esim. Atelier September, Mad og Kaffe ja Fars Dreng!

Ei kommentteja