24th of December

Hyvää joulua! Toivottavasti sinulla on ollut upea päivä täynnä iloa. Tämä päivä on ollut rauhallinen mutta samalla tapahtumarikas. Aamulla vierailtiin sukulaisten luona, jonka jälkeen tultiin kotiin valmistelemaan illallista varten. Ruoan jälkeen avattiin paketteja ja katsottiin joulunaiheista leffaa. Ihana aatto siis takana. Toivotan vielä ihanaa illanjatkoa!
─────────────────────────────────── 
Merry Christmas! I hope you're having an amazing day filled with joy. This day has been relaxed yet eventful. In the morning we went to visit family and after that we started to get ready for dinner. After dinner we opened some presents and watched a festive movie. Wishing you a wonderful evening. 

Miltä sinun aattosi näytti?

Christmas lights



1 one more night until the Day...

Joulu ja loma, nämä yhdistettynä on jotain ihanaa. Tänään alkoi joululoma ihan virallisesti. Olen enemmän kun valmis nauttimaan näistä tulevista päivistä läheisten kanssa rauhallisin mielin. Syödä hyvin, katsoa joululeffoja ja vain nauttia. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän joulufiilistä koen, mutta arvostan kuitenkin näitä vapaapäiviä. Muistakaa nauttia ja arvostaa läheisiänne, ihanaa joulua sinne!
─────────────────────────────────── 
Christmas and holiday, these two combined are something well appreciated. My holiday has started officially, and I'm really looking forward to spending some time with my closest ones. Just eat good food, watch some movies and just enjoy. The older I get the less Christmas spirit I feel, but I do appreciate these days off. Remember to enjoy and to be thankful for what you've got. Merry Christmas!

Wishlist & gift ideas for Christmas

Kaupungissa vilisee stressaantuneita lahjaostoksilla olevia henkilöitä. Kaikki haluaa löytää sen täydellisen lahjan parhaalle kaverille, poikaystävälle tai vanhemmille. Olen sitä mieltä että joulu- tai synttärilahjat ovat yliarvostettuja, sillä uskon, että tärkeän henkilön voi yllättää lahjalla milloin vaan, tai näyttää arvostusta muilla tavoin. Ja tärkein asia on se, että lahja tulee tarpeeseen ja on mieluinen. Tähän kollaasiin koitin kerätä lahjaideoita, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Näihin voi olla ikävä käyttää omaa rahaa, ja siksi uskon että nämä ovat täydellisiä lahjoja antaa läheisilleen!

Ihonhoitotuotteita & meikkiä-Tämä on ehdottomasti varma kortti. Kannattaa kysyä tavarataloista mitä he suosittelevat ja mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä suosittuja. Sitä kautta lahjansaaja pääsee testaamaan uusia tuotteita.

Oloasut, alusvaatteet & kylpytakit-Kuinka täydellistä avata paketti jouluaattona, joka sisältää oloasun jossa voi viettää loppu loman? Voi esimerkiksi ostaa ylä- tai alaosan tai kokonaisen setin. Kannattaa valita neutraali väri, näin lahja osuu varmuudella nappiin.Varmasti arvostettu lahja.

Sisustus esim. kynttilöitä tai lakanoita-Käytännöllinen lahja, joka sopii kaikille!

Lompakko, passikotelo & laukku-Tätä lahjaa ei kannata ostaa ilman selkeitä ohjeita. Kannattaa ottaa selvää mistä kyseinen henkilö tykkää ja mitä tämä on toivonut. Uskon kenen tahansa ilahtuvan, jos unelma laukku löytyisi joulukuusen alta ;-)

Elämykset-Mielestäni paras lahja! Mikä onkaan sen parempaa kun lähteä matkalle, käydä konsertissa tai mennä ulos syömään ja luoda uusia yhteisiä muistoja. Tämän voi helposti muuntaa oman budjettinsa mukaan. Elämyslahjat jäävät taatusti mieleen.

Mitä tykkäsit?

The telephone box


Super touristy pics from London!

Keskellä viikkoa mennään, ja tämä viikko on tuttuun tapaan mennyt super nopeasti. Arkiset kuviot ovat niin tutut, että menen vain paikasta toiseen miettimättä sen enempää. Tuntuu kuin odottaisin tulevaa, ja unohdan helposti elää hetkessä. Onhan se arki loppujenlopuksi tärkeää, ja siitä pitää myös muistaa nauttia! Tällä hetkellä istun yksin kahvilassa. Halusin vaihtelua keittiönpöydälle, ja tunnen oloni heti enemmän inspiroituneeksi. Pyrin saamaan pari koulutehtävää valmiiksi, ja myös valmistella pari postausta julkaistavaksi. Hyvää keskiviikkoa sinulle!
─────────────────────────────────── 
Now we're at the middle of the week, and this week has gone by fast. I feel like I say that every week, but somehow that's just how it is. I've noticed that during everyday life I just go from one place to another, without thinking about it. It's easy to forget to enjoy everyday life, and usually you're always longing for something else. But it's important to enjoy that as well! Right now I'm sitting by myself at a cafe. I needed some change, and instead of working from home, I decided to come here. I feel much more inspired. My goal is to do some schoolwork and also prepare blogposts. Hope you're having a great Wednesday!

Mitä tykkäsit?

Hottest café in town


@Kahvila Kuuma

Miten kestikään näin kauan ennen kun sain postattua nämä kuvat ja kerrottua tästä kahvilasta? No, tässä vaiheessa kukaan ei ole varmaan missannut kahvilaa nimeltä Kuuma. Kahvilassa on ihanan rento ilmapiiri ja ruokalistalta löytyy freesejä vaihtoehtoja. Tällä kertaa testattiin heidan smoothiebowleja, ja oli muuten hyvää. Ensi kerralla haluan maistaa avokadoleipiä kaikkien kehujen jälkeen. Suosittelen!
─────────────────────────────────── 
How did it take so long for me to post these photos and tell you about this café? Well, I don't think anyone has missed it at this point. I love the relaxed atmosphere that's going on, and you can find some fresh and healthy options from the menu. This time i decided to try the smoothie bowl, and it was a great choice. Next time I have to try their avocado toasts that everyone is talking about. Me like!

Mitä tykkäsit?

Black & grey

PHOTOS BY: MARIANNE SENDENALI

Coat: Carla F, boots, scarf & jeans: Zara, turtleneck: H&M

Pitkästä aikaa pari asukuvaa kehiin! Käytiin maanantaina Mariannen kanssa kuvaamassa, ja tässä näkyy lopputulos. Olen erittäin tyytyväinen. Päälläni näkyy myös mitä Münchenin matkalta tarttui mukaan. Satuttiin olemaan sielä Black Friday aikaan, eli nappasin Zarasta pari juttuja mukaan. Tänään tuntuu kuitenki ihan siltä, että olisi maanantai. Ihanaa kun tämä viikko jäi näin lyhyeksi. Huomenna kuitenki luvassa koulua ja töitä, ja sitten onkin taas viikonloppu. Hyvää keskiviikkoa!
─────────────────────────────────── 
Long time, no outfit-photos. I met up with Marianne on Monday and we shot these photos. I'm happy with the result. I'm actually wearing some pieces that I bought in Munich. We happened to be there on Black Friday, so I picked up some pieces from Zara. I just had to take advantage when the whole store was on sale! Today it totally feels like Monday, and I'm glad that this week is short. Tomorrow I'm spending my whole day at school and at work, but after that it's weekend again. Happy Wednesday! 

Mitä tykkäsit?

Munich snapshots



Hei ja hyvää joulukuuta! Miten aika meneekään näin nopeasti... Olen kotiutunut Saksasta jo pari päivää sitten. Meillä on onneksi maanantaikin vapaa, ihanaa! Huomenna vietetään äitini synttäreitä isommalla porukalla, joten uskon että viikonlopusta tulee kiva. Saksasta vielä sen verran, että oli hyvä reissu ohjelmineen sekä joulufiilistelyineen. Syötiin hyvin ja koettiin paljon neljässä päivässä! Reissusta on vielä tulossa mm. video ja ruokapaikka suosituksia. Hyvää alkavaa viikonloppua sinne!
─────────────────────────────────── 
Hi and happy December! I really can't understand how time passes by this quickly... I'm now back home, and I'm happy about the fact that I have Monday and Tuesday off. It will be nice to relax at home. Tomorrow we're celebrating my moms birthday, which will be nice. 
Our trip to Munich was real nice, we had some fun activities and the city was filled with Christmas spirit! We ate good food and just enjoyed ourselves. I'll post a vlog from the trip, and also some restaurant suggestions! Wishing you a good weekend.

Mitä tykkäsit?